2777
2789
عنوان

به نظرتون جدا بشم با این وعض یا نه

343 بازدید | 9 پست

سلام من ۱۹ سالمه شوهرم ۲۱ یک سالو ۹ ماهه ازدواج کردیم عقدیم قبلش یک سالو نیم باهم دوست بودیم از وقتی ازدواج کردیم کلا شد یه ادم دیگه دخالتای خانوادش کم کم شروع شد همش دعوا کردیم بیشترشم بخاطر خانوادش بخاطر مادر روانیش تو تاپیکای قبل نوشتم

از وقتی شوهرم رفت سربازی یعنی ۵ ماهه ک رفته ما دعوایی نداشتیم دیگه خانوادشم کمتر میدیدم همش تو خونه ما بودیم بعدم ک باردار شدم تو عقد همچی ریخت بهم گفت فقط سقط و کلی دعوا و بحث شد خانواده ها ول کرد رفت و بعدم دکتر سقط اوردو دوباره ول کرد رفتو همش تو پیام بهم کلی پیام فوش میدادیم من تصمیمم برا جدایی گرفتم حتی به خانوادمم گفتم اونام راضی بودن همه مدارکمو اماده کردم برم درخواست طلاق توافقی بدم ولی شوهرم اومدو گفت بیا حرفا اخرمون بزنیم گفتیم دوتامون درست بشیم ته قلبم دوسش دارم عاشقشم 😭😭ولی بدی هایی کرده و کارایی کرده نمیتونم فراموش کنم بعد چند روز بازم دعوامون شد باز قهر میگم طلاق بگیرم یه سال دو سال سه سال بشینم گریه کنم زجر بکشم ولی کم کم از دلم بره بهتره تا اینکه زندگی کنم ولی میترسم پشیمون شم چیکار کنم نه میتونم زندگی کنم ن جدا شم موندم این وسط 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من زود دست میکشی تلاش کن زندگیتو درست کنی حالا طلاق مرحله اخر 

خیلی تلاش کردم ولی اخه هردو پر از کینه ایم من بیشتر وقتی بچم سقط کردم همش میگم بچمو کشتی حرمتی نمونده نمیدونم فقط تنها چیز این وسط هم من دوسش دارم هم اون دوسم داره میدونم

سن همسرتم خیلی خیلی کمه واسه ساخت یه زندگی راه و روش و هنو خیلی مونده یادبگیره

الان ک خانوادش پشتشو خالی کردن از اولشم نبودن حالام بهونه پیدا کردن که چون تو زنشی براش نه عروسی میگیریم ن خونه شوهرمم میگه من خودم همه کار میکنم کم برات نمیزارم ولی میدونم ک نمیتونه و از خداشه یه چی بشه بزنه زیر حرفاش

سنت کمه هر تصمیمی که بگیری فرصت خوبی برای شروع دوبارس  هرچی سنت بره بالا بدتره🖤🤲

موندم چه تصمیمی بگیرم طلاق یا زندگی به نظر شما با این شرایط چیکار کنم

اول بنظرم تمام راه های ممکن برای بهتر شدن رابطه رو امتحان کنید.درسته الان شاید فشار زیادی روت باشه و بخوای تصمیم احساسی بگیری.

درنظر داشته باش که سن هردوتون کمه.و خیلی از مهارت های ارتباطی هست که یا با آموزش بدست میاد یا با تجربه.

همه ما تو روابطمون حتما به مشکل میخوریم.رابطه ای که مشکل نداره حتما یکی از دو طرف داره زیادی فداکاری میکنه 

اول بنظرم تمام راه های ممکن برای بهتر شدن رابطه رو امتحان کنید.درسته الان شاید فشار زیادی روت باشه و ...

چه راهایی مثلا واقعا نمیدونم چیکار کنم چجوری همچی درست بشه 

ولی خب مشکلات ما بیش از حده همه مشکل دارن نه به این اندازه 🥺😔

خیلی تلاش کردم ولی اخه هردو پر از کینه ایم من بیشتر وقتی بچم سقط کردم همش میگم بچمو کشتی حرمتی نموند ...

اگه واقعا تنفر و کینه داشته باشی دوس داشتنتم کم میشه میتونی جدا شی . دخالت های خانوادش که باید خودت دس به کار شی😅 یجورایی کنترل کنی نزاری زیاد چیزی بدونن که دخالتم بکنن و به نظر من سنتون واسه بچه دار شدن کمه کاش سقط نمیشد ولی حالا کاریه که شده  بازم باهاش حرف بزن کمی شما کوتاه بیا کمی همسرت بدون لجبازی باهم حرف بزنین اگه بازم دیدی نشد نمیتونی  بهتره جدا شی هنو اول راهین