2777
2789
عنوان

موی بلوند یا مشکی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 46 پست
چشم و ابروهام هم مشکی با پوست گندمی 

بلوند به بعضیا نمیاد و سنشون رو بالا میبره ولی مشکی به همه میاد و دخترونه تر دیده میشه ادم..اگر موهات فر هست موس ژل یا کرم مو یا اسپری روغن آرگان بزن.. موج بگیره موهات خوش حالت شه.. مدل های بستن موهات و تغییر بده تو نت بزنی انواع بستن مدل مو هست که خودت بتونی ببندی.. گاهی بدون رنگ و کوتاهی با یه شینیون خونگی و ساده کلی چهره ی ادم تغییر میکنه..گاهی زدن یه تل دستمال سر یا گیره و.. موثر هست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارو میکنم👍🏼

من خیلی دلم میخواست موهامو صاف کنم اما دیدم هرکی تو اطرافم این کارو کرده به مرور موهاش خیلی حجمش کم شده.. یه روز یه دختر پلنگ رو دیدم مثل من بود موهاش ولی یه جوری ژل و.. زده بود حالت داده بود به موهاش من خودم میگفتم یعنی منم زنم موهام مثل اونه ولی موی من کجا و این مدلی که این درست کرده کجا..

بلوند به بعضیا نمیاد و سنشون رو بالا میبره ولی مشکی به همه میاد و دخترونه تر دیده میشه ادم..اگر موها ...

رویا جان کاملا درست گفتین من انگار خسته شدم می‌شینم مدل مو نگاه میکنم

چشم و ابروهام هم مشکی با پوست گندمی 

رنگ های تیره به نظرم بیش تر بهتون میاد.

می تونید هایلایت کنید.قشنگ میشه.

یا اگر تفاوت جزئی میخواید،می تونید دوسه درجه روشن تر کنید موهاتون رو.(که این یکی رو خود آرایشگاه شاید بتونه بهتر راهنمایی کنه.)