2777
2789
فرقی نداره

واقعا

من بچم یه روز تولدش با همسرم فرق داره و همش خود خوری میکنم

نکنه دوس داره با باباش تو یه روز باشه

چون سزارین بودمو کلا یه حسی بهم گفت تو اون نباشه و الان بابت این دلم میگیره خودخواهی کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پست بالامو بخون نظر تو چیه

حالا کاریه که شده .. خودخوری کردن فایده نداره .. یه کار مخصوص بچه ات انجام بده موقع تولدش که مخصوص خودش باشه ..  کارت یه کم سخته ولی میشه دل هردوشونو یه جوری به دست آوارد .. 

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
حالا کاریه که شده .. خودخوری کردن فایده نداره .. یه کار مخصوص بچه ات انجام بده موقع تولدش که مخصوص خ ...

میدونی اونموقع میخواستم هر کس روز مخصوص خودشو داشته باشه

مثلا اینطور نباشه که یه کیک بگیریم برا جفتشون ناراحت نشه

یه روز فاصله انداختم که دوتا تولد داشته باشیم

ولی الان گاها فکر میکنم نکنه کارم اشتباه یوده

واقعا من بچم یه روز تولدش با همسرم فرق داره و همش خود خوری میکنم نکنه دوس داره با باباش تو یه ...

به چه چیزایی فکر میکنی

احتمالا بچه اولته مامانا رو بچه اولشون خیلی حساسن دوس دارن همه چیش کامل باشه چیزی کم نداشته باشه

تولد بابام یه روز قبل از منه هیچ وقت به همچین چیزی فکر نکردم تازه کلامم میندازم بالا که با باباجونم ی روز بیشتر فاصله ندارم😁

به چه چیزایی فکر میکنی احتمالا بچه اولته مامانا رو بچه اولشون خیلی حساسن دوس دارن همه چیش کامل باشه ...

بعد دقیقا منم اینطوری بوده که مامانم به انتخاب خودش پاشده رفته بیمارستان عملش کردن

۸ ماهه به دنیا اومدم مامانم یه کیست یه کیلوییم داشت بخاطر همون

اینطوری بوده که بدون هیچ دردی زنگ زده بیمارستان بهش ۱ مهر نوبت دادن یعنی میتونسته ی روز قبل تر نوبت بگیره حالا حتی شده یه بیمارستان دیگه ولی اینی که گفتین حتی ب ذهنمم خطور نکرده بود تا حالا😂

اره بچه ی اولمه منم همینو میگم یه وقت نگه چرا تو یه روز ننداختی یا گاها میگم نکنه همسرمم واقعا دلش ...

الکی خودتو ناراحت نکن واقعا موضوع بی اهمیتیه بنظرم

عمه من بچه اولش ک بدنیا اومد ی زخم کوچولو رو دستش بود عکس ازش گرفت چاپ کرد با هزار تا مدرک دیگ جمع کرد گذاشت اونجا که وقتی بزرگ شد بهش بگه این تقصیر من نبوده😐😐 حالا اصلا جا زخمش نیس

ولی درکت میکنم همه مادرا همینن:') منم وقتی فکر میکنم به اینکه ی روزی بخوام بچه دار بشم میگم کاش بی نقص باشه هیچی کم نداشته باشه. ولی این فکرا بعضی وقتا خود بچه رو اذیت میکنه هاا مواظب باش

سعی کنید یجوری بزرگش کنید که شاکر باشه ن طلبکار که بگه چرا من ی روز زودتر بدنیا نیومدم😂

الکی خودتو ناراحت نکن واقعا موضوع بی اهمیتیه بنظرم عمه من بچه اولش ک بدنیا اومد ی زخم کوچولو رو دست ...

من فقط سر این فکرم درگیره

اونم اونموقع به خاطر حس خودش تو اینده انتخاب کردم

با خودم گفتم که روز تولدش مختص خودش باشه کیک و جشن مخصوص خودشو داشته باشه و همچنین همسرمم همینطور و اینکه دوتا تولد باشه که شادی زیاد باشه

ولی الان فکرا میان سراغم و اذیتم میکنن و اینکه یکی دو نفر گفتن چرا یه روز ننداختی

من فقط سر این فکرم درگیره اونم اونموقع به خاطر حس خودش تو اینده انتخاب کردم با خودم گفتم که روز تو ...

وااو استدلال قشنگی بود بهترین کارو خودت کردی😁 بنظرم یه روز فاصله بهتره از اینکه تو یه روز باشه

الآن که فکر میکنم بدیا خودشم داره مثلا من اگه بخوام برا بابام کادو بگیرم روز پدر میگیرم اگ تولدش بگیرم حس میکنم دارم در قبال کادویی ک میدم سریعا جبران میگیرم🤦🏻‍♀️😂 

وااو استدلال قشنگی بود بهترین کارو خودت کردی😁 بنظرم یه روز فاصله بهتره از اینکه تو یه روز باشه الآ ...

مرسی از حرفت دلم اروم گرفت

منم به اینی که گفتی فکر میکردم اونموقع

خدا شما پدر و دختر و برای هم حفظتون کنه عزیزم