2777
2789
عنوان

برای یبوست بچه چیکار میکنین؟

104 بازدید | 18 پست

دخترم هشت ماهشه...قبلا هرروز یه بار دستشویی میکرد...الان سه روزه همش ذره ذره دستشویی میکنه...چیکار کنم من؟

دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو  برات قشنگ کنیم...🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش آب جوشیده شده بده کم کم نه یه دفعه ای زیاد بدی 

آره بابا همیشه میدم....نمیدونم چرا اینجوری شد

دخترک زیباروی من ...تو با اومدنت دنیارو برامون قشنگتر کردی...ما هم تلاش میکنیم دنیاتو  برات قشنگ کنیم...🥰

خیلی کارا 

اولین و مهم ترین چیز اب زیاد بش بده،  ناشتا یه استکان اب ولرم بده بعد یه ربع نیم ساعت صبحانه

ملین هایی مثله زیتون و انجیر هم واسه همه جواب نمیده بش بده ببین چطوره مسهله یا نه 

برنج کم بده،  نون سفید و کیک و اینا کم بده 

درست میشه سعی کن با اینا درستش کنی مزمن بشه تا اخر عمر باهاشه دردسر میشه براش

خیلی کارا  اولین و مهم ترین چیز اب زیاد بش بده،  ناشتا یه استکان اب ولرم بده بعد یه ربع ن ...

اها....ممنون

نه هویج پخته یبوست میاره که 

واقعا؟...اخه من خودم میریزم تو سوپش؟