جن_تپل_نی_نی_سایت مدیر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3873 عنوان میگن ادما تو نوجوونی تو سن بلوغ قیافشون یکم داغونه بعضیا البته | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 23 پست و میگن بعد از سن بلوغ بهتر میشن یعنی امید وار باشم قیافه داغونم درست میشع؟ یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋 1401/10/21 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
650_آنجلا_پرواز عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5043 خدا کنه دبگه تاقت ندارم اصلا تو ایینه نمیتونم نگا کنم نکن اینطوری از الان رو اعتماد بنفست کار کناببرش بالاقیافت هیچیش نیس خوبهبعلاوه ی این ک قراره بهترم بشه .
جن_تپل_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3873 چند سالگی پریود شدی؟ ۱۲ یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
negin_poo عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 1373 وای 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ خیلی تغییر کردم دماغم نصف اون موقع شده و حالت صورتم به کل تغییر کرده منم نوجوون بودم میگفتم ینی قیافم تغییر میکنه ؟😂 Brilliant woman
جن_تپل_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3873 نکن اینطوری از الان رو اعتماد بنفست کار کنا ببرش بالا قیافت هیچیش نیس خوبه بعلاوه ی این ک ... الان دوروزه یه پسری بهم پیام میده و اینا میدونم ادم خوبیه ولی میخوام بهش بگم که دیگه پیم نده اگ من ببینه حالش بهم میخوره یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
جن_تپل_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3873 خیلی تغییر کردم دماغم نصف اون موقع شده و حالت صورتم به کل تغییر کرده منم نوجوون بودم میگفتم ینی قیاف ... من خوب دماغم متوسزه حوش ندارم فقط قیافم یجوریه یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
650_آنجلا_پرواز عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 5043 الان دوروزه یه پسری بهم پیام میده و اینا میدونم ادم خوبیه ولی میخوام بهش بگم که دیگه پیم نده اگ من ب ... 😂😂😂😂منم تو نوجوونی همین مدلی بودم ب همه میگفتم من اصلا خوشگل نیسما من زشتمکلاه ده تا بیشتر میزاشتم رو قیافم بد میگفتماما خب بهتره از الان درگیر اینطور رابطه ها نشیوقت زیاده برا رابطه الان از رشد و نوجوونیت لذت ببر .
avens عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 3170 تو دوران بلوغ یکم که داغون نمیشه کلا قیافه آدم داغونهمخصوصا دماغ چون اعضای صورت در حال رشده عقب جلو رشد میکنن🤣🤣🤣بعدش آدم خوب میشه
جن_تپل_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3873 😂😂😂😂منم تو نوجوونی همین مدلی بودم ب همه میگفتم من اصلا خوشگل نیسما من زشتم کلاه ده تا بیشتر میز ... اینکادو میکنم که لذت ببرم اخه هیچ جور دیگه ای نمیتونم لذت ببرم یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋
جن_تپل_نی_نی_سایت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 3873 تو دوران بلوغ یکم که داغون نمیشه کلا قیافه آدم داغونه مخصوصا دماغ چون اعضای صورت در ح ... خدا کنه یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋