2777
2789
برگشت کسی که دوستش دارم کاش حرفامو بهش میزدم کاش ابراز پشیمونی میکرد

اینو آرزو نکن عشق بعد یه مدت عادی میشه وحتی تبدیل به تنفر میشه....بارها برام پیش اومده از کسی خیلی خوشم اومده بعدش که طرف هم منو خواست عادی و معمولی شده برام... ولی پیشرفت توی زندگی خیلی خوبه پیشرفت خودتو آرزو کن

به اون چیزی که میخوام برسم

اون یکی هم هر جور به صلاحمه خدا خودش واسم بچینه ❤

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو آرزو نکن عشق بعد یه مدت عادی میشه وحتی تبدیل به تنفر میشه....بارها برام پیش اومده از کسی خیلی خ ...

اون که ارزوی همیشگیم هست ولی خب تلاش میخواد یعنی کاری هست که خودت با تلاش بدست بیاری ولی این نه

و اره عادی میشه منم عاشقش نیستم فقط اون حرفای اخر تو دلم مونده کاش میزدم و بعدم خداحافظی میکردم

من تو رو به همون رویاها بخشیدمت🕊️
اون که ارزوی همیشگیم هست ولی خب تلاش میخواد یعنی کاری هست که خودت با تلاش بدست بیاری ولی این نه و ا ...

بهش فکرنکن اگه لیاقت داشت میموند حرفایی که میخواستی بهش بگیو رو کاغذ بنویس بعد خودت بخون میفهمی اصلا لیاقت اون همه محبت تورو نداشته

بهش فکرنکن اگه لیاقت داشت میموند حرفایی که میخواستی بهش بگیو رو کاغذ بنویس بعد خودت بخون میفهمی اصلا ...

اره لیاقت که نداشت 

نه بابا حرفام اصلا محبت آمیز نیست همش فحشه😂😂😂

من تو رو به همون رویاها بخشیدمت🕊️