2777
2789

از اول بارداری عفونت ادرار و واژن داشتم عفونت واژنم برطرف شد ولی ادرار نه دوماهه که ادرارم رنگش قرمز شده و موقع سرویس رفتن خیلی اذیت میشم گاهی موقع تخلیه کلیه هامم درد میگیره گاهی درد پریودی هم دارم کمر درد که شبا امونمو بریره داروهم میخورم افاقه نمیکنه فردا دوباره باید برم دکتر بنظرتون نی نیم حالش خوبه حرکت داره زیاد ولی میترسم عفونتم روش اثر بزاره و زایمان زودرس بگیرم کسی اینطوری بوده؟؟؟عفونت ادرار شدید تو بارداری خیلی خطرناکه؟؟؟هرچی دارو میده دکترم خوب نمیشم چرا خیلی رعایت میکنم

صلوات برای سلامتی پدر و مادرم و خوشبختی همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از دکترت سوال کنی چرا اول سعی نکردی خوب بشی بعد بارداربشی

خیلی سعی کردم مدام دارو استفاده میکردم هی بهتر میشدم باز همونطور ولی الان دوماهه خیلی بدتر شدم

چرا نرفتی دکتر اخه !!!! 

فردا وقت دارم همه این مدت هرماه زیر نظر دکتر بودم دارو میداد استفاده میکردم عفونت واژنم خوب شده ولی ادرار نه خیلی میترسم😭

فکر کنم سزارین شی شیرینی جات نخور قندت بالا نره 

امروز آزمایش قند داشتم قندم خوبه پایینه سزارین خیلی میترسم یه عمل آپاندیس انجام دادم رفتم اون دنیا و برگشتم برا نی نیم خیلی خطر داره؟

باااید آب بخوری زیاد...فک کن من انقدر عفونتم زیاد بود هیچ دکتر و دارویی جواب نمیداد عفونت شورتامم سوراخ میکرد همشون سوراخ سوراخ بودن😐

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام