2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر گلي كه خريدي اول بايد بري تو اينترنت در مورد شوايط نگهداري و تكثيرشون مطالعه كني 

بعضي گلها بايد پشت پنجره باشن بعضي ها از پشت پجره بايد فاصله داشته باشن

ولي در كل نور و هواس مناسب رو همه گلها دوس دارن

آبياري شون هم بايد به اندازه باشه

كم اب بدي خشك ميشن

زياد اب بدي ميگنده ريشه شون و زرد ميشن

چرا مگه هواي خونه تون چطوريه؟ يا انرژي خونه تون چطوريه؟ گلها تو محيطي ك نورش و هواش مناسب نباشه و ...

هم نوردهی خوب نیست هم اینکه یسری انرژی های دیگه توش در جریانه

خودم هم همین حدسو زدم چون عجیبه هر گیاه زنده ای وارد خونه میکنم خراب میشند ولی همونا به بقیه بدم توی خونه های دیگه ریشه می‌زنند و رشد میکنند حتی شامل حال پرنده هم میشه  ☹️

هم نوردهی خوب نیست هم اینکه یسری انرژی های دیگه توش در جریانه خودم هم همین حدسو زدم چون عجیبه هر گی ...

انرژي هاي خونه تونو پاك سازي كن

هر روز پنجره هارو يدور باز كن هواي تازه بياد خونه

هفته اي دوبار اسپند دود كن و در و پنجره هارو باز كن

سنگ نمك بخر بذار خونت تون هر چند وقت يكبار هم سنگ نمك رو ببر بذار تراس بهش افتاب بخوره

تو خونه بدگويي و غيبت نكنيد

و اينكه گردو خاك خونه رو بگيريد تميز نگهش داريد

روزي نيم ساعت موزيك پخش كنيد توي خونه

گل طبيعي هم تو خونه تون بذاريد انرژي هاي گل ها مثبت هست

گل ها رو ماهي يبار ببر بذار توي حموم بشور ابشون كه رفت بيار بچين سر جاهاشون

يدونه استند گل بخر بذار جلو پنجره  نور پشت پرده هم براي بسياري از گل هاي آپارتماني عالي هست

سانسوريا و آلوئه ورا براي دفع انرژي هاي منفي خيلي خوبن

شايد زيادي بهشون اب ميدي؟

سانسوریا که داشتم نه زیاد آب نمیدادم چون میدونستم کم آب می‌خواند و همینطور کاکتوس

ولی کلا همکفیم و ساختمون روبه رومون جلومون نمیزاره آفتاب به خونه برسه خودم که آدمم دیوونه میشه چه برسه به گل که نیاز اصلیش آفتاب هست