2777
2789
عنوان

قدر زندگیاتون رو بدونید.

308 بازدید | 22 پست

تا دو سه سال پیش مشکلات که واسم پیش میومد کلی حرص میخوردم ، غصه میخوردم مثلا با شوهرم دعوام میشد مثلا پولم تموم میشد مثلا از کار اخراج میشدم و ...

ولی الان به یه جایی از زندگی رسیدم که آرزوم شده فقط یه روز آرامش داشته باشم. کاش بر میگشتم به همون مشکلات قبل. همه ی خانوادم سر یه سری مسائل دارن عذاب میکشن و روز به روز اوضاع داره بدتر میشه و هیچ امیدی نیست. مادرمم که از دست دادم. 

گفتم بگم اگه مشکل دارید تو زندگیتون بازم قدر زندگیاتون رو بدونید . آدم بدبخت تر از شما خیلی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بدم میاد از این جمله ادم بدبخت تر خیلی هست خب ادم خوشبخت تر هم هست خیلی خوشبخت تر هم هست...  ...

منم بدم میومد و همیشه به همه میگفتم چرا پایین تر از خودتون رو فقط می بینید. ولی الان با اینکه میدونم کارم درست نیست ولی با دیدن ادم بدبخت یکم ارامش میگیرم که عه خدا فقط با من لج نیست...😞😞😞

وای دقیقا منم همینطوری شدم منم از دست دادم میگم کاش برمیگشتم عقب. وقتی ی داغ بزرگ برای آدم پیش میا ...

کاش فقط داغ بود .یکی از مشکلاتو میگم فق اینکه  خواهرم پسرش اوتیسمه شدیده و انقدر وحشتناکه نگهداری از بچش که الان از کسی شنیدم گفته دارم به خودکشی فکر میکنم . دو ساعته دارم گریه میکنم. 

کاش فقط داغ بود .یکی از مشکلاتو میگم فق اینکه  خواهرم پسرش اوتیسمه شدیده و انقدر وحشتناکه نگهدا ...

واقعا متاسفم. نمیدونم چرا زندگی یه عده انقدر باید سخت باشه

اره کاش فقط داغ بود منم مشکلات دیگه دارم ولی این داغ سنگین دیگه تیر خلاصو زد بهم.

اخ اسی میفهمم چی میگی منم با شوهرم سر چیزای مسخره دعوامون شد بد،،خیلی حرفای زشت بهم زدیم،،من خیلی پشیمونم کاش لال میشدم،،همیشه زود اشتی میکرد میرفتم الان سرسنگینه و بی تفاوت خیلی سخته همش خودمو سرزنش میکنم..ازش عذرخواهی هم کردم،،روز مادر به این قشنگی هم خراب شد خونه مامانم نمیاد

واقعا متاسفم. نمیدونم چرا زندگی یه عده انقدر باید سخت باشه  اره کاش فقط داغ بود منم مشکلات دیگ ...

نمیدونم چه کار کنم. هرکاری میکنیم هیچی درست نمیشه که بدترم میشه. غصه های سنگینیه رو‌ سینه هامون

اخ اسی میفهمم چی میگی منم با شوهرم سر چیزای مسخره دعوامون شد بد،،خیلی حرفای زشت بهم زدیم،،من خیلی پش ...

واسه چیزای مسخره و بی ارزش دعوا نکنید. من و همسرم هم همش سر چرت و پرت دعوامون میشد . دعوای بد ها

ولی از وقتی مامانم فوت شد انگار به خودمون اومدیم