2777
2789
پس چرا به من گفت فقط میتونی آب بخوری من ۳روز هیچی جز پودر بیصاحاب و روغن نخوردم به من روغن سنا داده ...

۳روز بدون غذا هربدنی نمیکشه 

تو خوب دووم اوردی 

اگه فشار بیفته قند پایین باشه نمیشه اصلا بیهوش کرد عزیزم 

دوروز قبل کولونوسکوپی شام رو به موقع بخور مثلا ۷شب بعدش دارو شروع کن 

روز بعد هیچ غذای جامد نمیخوری فقط مایعات با رنگ شفاف وقرمز وبنفش نباشه 

پالپ نداشته باشه 

دوغ وماست وشیر وکافی میکس نمیشه خورد 

اب هرچقد بیشتر بخوری به بدنت کمک کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳روز بدون غذا هربدنی نمیکشه  تو خوب دووم اوردی  اگه فشار بیفته قند پایین باشه نمیشه اصلا ...

اره یعنی میلرزیدم فقط

با پتو رفتم تا مطب

مثلا امشب غذا خوب خوردم ولی تا ۳روز بعدش فقط آبو روغن سنا خوردم

هر کدوم از پودرا رو توی ۴ تا لیوان آب حل کن.۱۰ تا پودر پیدرولاکس رو باید مصرف کنی.منم هفته ی پیش انجام دادم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
الان گفته همه چی اوکیه ولی دیگه نگفت چکاب بده آزمایش میده فقط

من داروی جدیدی شروع کردم که کلا خوب بشم دارو قطع بشه 

ازمایش همیشه میدم اره 

ولی این کولونوسکوپی برااینه ببینم کامل خوب شدم یانه

اره یعنی میلرزیدم فقط با پتو رفتم تا مطب مثلا امشب غذا خوب خوردم ولی تا ۳روز بعدش فقط آبو روغن سنا ...

خدا حفظش کنه دکتر رو 

خو ادم نابود میشه 

مگه خودکشیه 

خداروشکر تونستی انجام بدی 

وگرنه با فشار وقند پایین نابود میشدی 

هر کدوم از پودرا رو توی ۴ تا لیوان آب حل کن.۱۰ تا پودر پیدرولاکس رو باید مصرف کنی.منم هفته ی پیش انج ...

هر کدوم ازاین ساشه ها چند گرمه؟من ۱۰تا ساشه ۱۰گرمی تا الان خوردم 

مزالازین ...ازارام

من اوایل که پنتاسا میخوردم فقط اونموقع ۱۰۰تا دونه قرصو میگرفتم ۳۰۰ ت ولی بعدش دیگه تحریم شد قرص کم اومد هر ۱۰۰تا شد ۲میلیون بعدم دیگه اصلا پیدا نکردم دکتر گفت مزالازین نوشت ولی اون بهم نساخت باز خونریزی دلشتم .بعدگفت مزالوور بخور 

هر کدوم ازاین ساشه ها چند گرمه؟من ۱۰تا ساشه ۱۰گرمی تا الان خوردم 

مال من هر ساشه ۷۰ گرم بود.این جوری بودن.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//