2777
2789
عنوان

ترک گناه👌👌👌

941 بازدید | 18 پست

🔵 #پرسش_و_پاسخ 🤔

❓من از گناهای زیادم پشیمون شدم و توبه هم کردم...اما گاهی باز پام میلغزه و برمیگردم سمت گناه...

چکارکنم ک دیگه پیش خدا بدقول نباشم و دل امام زمانم(عج) رو نشکنم❔

جواب

♦️گاهی تصمیم به ترک گناه  میگیریم ولی هنوز ریشه خوبیها دروجود ما شکل نگرفته❌ برای همین در ما ریشه بدیها غالب میشه 👺

♻️البته ممکنه بخاطر یه مجلس خوب یا کلیپ تاثیرگذار ما مدتی متحول بشیم و ترک گناه  کنیم✔️

ولی چون هنوز ریشه ی اون گناه از بین نرفته، دوباره خطا رو تکرار میکنیم❌

🌹عالمان دینی میگویند ک :

اگر میخواهید آلودگی و گناهی رو ترک کنید، باید ریشه محـــــکم تری رو تو خودتون ایجاد کنید.یعنی ب جای حُبّ نَفس♨️ ، حُب خدا  رو جایگزین و تقویتش کنید.

🚦زمینه هایی هست برای  محبت و اُنس با خدا که شیرینی و لذت گناه رو برامون تلخ میکنه❕

🔶يکي از آن زمینه ها ((موعظه)) است. شما حداقل هفته اي يکبار موعظه يا سخنراني هاي مذهبی گوش بدین. گاهی با شنيدن يک جمله، مسير زندگي انسان عوض ميشود.

🍀اميرالمومنين فرمود : در موعظه اثري است که در دانستن نيست، انسان بايد بشنود.

🔷راه ديگه ((يادمرگ)) است که ميتونه اثر گذار باشه .رفتن به قبرستان براي تدبّره نه فقط براي يک فاتحه خوندن❌.

🔶راه سوم ((خواندن و شنيدن قرآن)). وقتي ما قرآن ميخونيم، خوبه که ثواب اون رو به اولياء الهي يا پدر و مادرمان هديه کنيم.

🔷راه ديگه ((مراقبت کوتاه مدت)) است. اگر فرد گناهي مرتکب شده، يک روز با خودش عهد کنه که اون عادتو ترک کنه و اگر اراده اش ضعيف است، نذر کنه تا ب این وسیله ب هدفش زودتر برسه.

🔶وقتي در يک روز موفق به ترک آن گناه شود، اعتماد به نفس پيدا ميکند و آنرا تا چهل روز ادامه ميدهد.

🔷راه ديگه  ((انس با خدا و مناجات و دعا)) است. انسان بايد با خدای خودش ارتباط داشته باشه.. نبايد بگه که وقت ندارم و گرفتارم .

#ترک_گناه

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

👍👍عالی

ومنی که از گناهی توبه کرده بودم بعد 3 سال دوباره تکرارش کردم

خییییییییلی پشیمونم خدا همه رو هدایت کنه منو هم همینطور😭

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
👍👍عالی ومنی که از گناهی توبه کرده بودم بعد 3 سال دوباره تکرارش کردم خییییییییلی پشیمونم خدا همه ...

الهی آمین عزیزم🤲

کسی ک تونسته یه گناه رو سه سال انجام نده مطمئن باش ک باز هم میتونه

میتونی عزیزم از همین امروز شروع کن،،به خدا توکل کن و امیدت رو از دست نده❤❤❤

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👍👍عالی ومنی که از گناهی توبه کرده بودم بعد 3 سال دوباره تکرارش کردم خییییییییلی پشیمونم خدا همه ...

تاپیک اگر عمری گنه کردی مشو نومید از رحمت رو حتما بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

چند نامه عاشقانه از خدای مهربان!
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ.»
هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعا کننده را زمانی که مرا بخواند اجابت می کنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند، تا [به حقّ و حقیقت] راه یابند [و به مقصد اعلی برسند].
سوره بقره: آیه 186.
«قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَی أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَحْمَةِ اللّاهِ إِنَّ اللّاهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً أِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ»
بگو: «ای بندگان من که بر خود اسراف و ستم کرده اید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را می آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است .
سوره زمر , آیه 53
«وَإِذا جآءَكَ الَّذِينَ يُؤْمِنونَ بِآياتِنا فَقُل سَلامٌ عَلَيْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَی نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ» انعام (6): 54.
و هنگامی كه مؤمنان به آيات ما نزد تو آمدند بگو: سلام بر شما، پروردگارتان رحمت (بر بندگان) را بر خود لازم و مقرّر كرده است.
خداوندا، تو چنان مهربانی و آن قدر كريم و بزرگواری كه در خطابی به انسان با داشتن لغزشها و گناهان بسيارش فرموده ای:
«نَادَيتُمُونِی فَلَبَّيتُكُم، سَأَلتُمونِی فَأَعطَيتُكُم، بَارَزتُمُونِی فَأَمهَلتُكُم، تَرَكتُمُونِی فَرَعيتُكُم، عَصَيتُمُونِی فَسَتَرتُكُم، فَإِن رَجَعتُم إِلَیَّ قَبِلتُكُم، وَإِن أَدبَرتُم عَنِّی انتَظَرتُكُم.
أَنَا أَجوَدُ الأَجوَدِينَ وَأَكرَمُ الأَكرَمِينَ وَأَرحَمُ الرّاحِمِينَ».
"مرا خوانديد به شما جواب دادم، از من خواستيد به شما عطا كردم، با من به مخالفت برخاستيد به شما مهلت دادم، مرا ترك كرديد شما را رعايت نمودم، مرا معصيت كرديد من نسبت به شما پرده پوشی نمودم،
اگر به سويم باز گرديد، شما را میپذيرم، و اگر به من پشت كرديد، به انتظار بازگشت شما میمانم.
من بخشنده ترين بخشندگان، و كريمترين كريمان، و مهربانترين مهربانانم".
كشف الاسرار: 3/ 374.
به حضرت داوود عليه السلام خطاب فرمود:
«زمينيان را بگو: چرا با من دوستی نمی كنيد كه سزاوار دوستی منم؟ من خدايی هستم كه با من بخل نيست، با داناييم جهل نيست، با صبرم ناتوانی نيست، در صفتم تغيير نيست، در گفته ام تبديل نيست، رحمتم فراگير است، از فضل و كرم برنگردم، در ازل بر خود رحمت نوشتم، عود محبّت سوختم، دل بندگانم به نور معرفت افروختم، من دوست آنم كه مرا دوست است، رفيق آنم كه مرا رفيق است، همنشين آنم كه در خلوتِ ذكر با من است، مونس آنم كه به ياد من انس دارد.
داوود، هركه مرا جويد، مرا يابد، و او كه مرا يابد سزاوار است كه مرا نبازد.
داوود، نعمت از ماست، شكر ديگری میكنند؛ دفع بلا از ماست، از ديگری میبينند؛ پناهگاهشان حضرت ماست، به ديگران پناه میبرند؛ میگريزند ولی عاقبت باز میگردند!!»
محجّة البيضاء: 8/ 58.
منبع: شرح دعای کمیل علامه حسین انصاریان.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611
خداوند متعال در حدیث قدسی میفرماید:
"اگر بندگان گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند".
میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷
در جای دیگری خداوند متعال به حضرت عیسی (ع) خطاب می کند :
ای عیسی : چقدر بنده ام را طلب کنم و انتظار او را بکشم ، ولی آنها بسوی من نیایند.
خداوند میفرماید:
اي موسي! هر‌كه از گناهكاران نزد تو آمد و به تو پناه برد، بگو خوش آمدي و آسوده شدي، چه جايگاه بزرگي است پيشگاه خداوند جهان. و بر ايشان آمرزش بخواه و بر ايشان مانند يكي از خودشان باش.(كافي8/48)

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
چند نامه عاشقانه از خدای مهربان! بسم الله الرحمن الرحیم «وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي ق ...

❤️🌹

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
❤️🌹

ببخشید که نمیتونم به کامنتتون پاسخ بدم. نابینا هستم و از ایموجی سر در نمیارم.

ببخشید که نمیتونم به کامنتتون پاسخ بدم. نابینا هستم و از ایموجی سر در نمیارم.

ممنون از لطفتون بابت کامنت باارزشی که برام گذاشتین

با ایموجی ازتون تشکر کرده بودم…

ممنون از لطفتون بابت کامنت باارزشی که برام گذاشتین با ایموجی ازتون تشکر کرده بودم…

خیلی لطف کردین خوشحالم کردین که خوندین.
ذخیرش کنین و بخونین و بفرستین برای هرکی میخواد به سمت خدا برگرده، میخواد به آغوش پرمهر خدا برگرده!

خیلی لطف کردین خوشحالم کردین که خوندین. ذخیرش کنین و بخونین و بفرستین برای هرکی میخواد به سمت خدا بر ...

باشه حتما عزیزم

بچها یه کلاس ده ماهه هست برای ترک گناه و عادتها ی بد و ایجاد عادتهای خوب، رایگانه البته اگر در اواسط دوره، دوره رو ترک کنید دیگه براتون رایگان نیست و باید هزینش که بک میلیون تومانه رو بپردازید ولی اگر بخواید تا اخر با کلاس پیش برید براتون کاملا رایگان در نظر گرفته میشه برید توی سایت خودشون کاملا شرایط و محتوای کلاسهاشونو توضیح دادن لینکشو براتون میذارم.

دوره ی آسونیه و نه تنها آسونه، بلکه بالای 95 درصد افرادی که شرکت میکنن نتیجه میگیرن.

تاثیرات این دوره تا 50 سال باقی میمونه( دوره کارآمدیه بخاطر همون)

این دوره فقط به درد آدمای مذهبی نمیخوره و هر مخاطبی با هر سن و سالی، یتونه از این دوره نتیجه بگیره .

صرفا جهت اطلاع: من همین الان توی این دوره هستم و عالیه بوده. وقت خاصی هم نمی گیره، فقط روزی 15 دقیقه دوره میگذرونید. هر ساعتی که دلتون بخواد میتونید ویدیوی مربوط به جلسه اون روز رو ببینید.

اسمش هست "دوره جامع ترک گناه و تغیر عادت"

چند نامه عاشقانه از خدای مهربان!بسم الله الرحمن الرحیم«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَر ...

و منی که در غرق گناهم و هزاران هزاران بار گناه کردم هر چقدر هم دعابخونم و توبه کنم خدا منو نمیبخشه و هم این دنیامو خراب کردم هم اون دنیامو نمازم که اصلا نمیخونم هیچی لعنت به من  ولی بازم نمیدونمم چرا بعضی از دعاهام میگیره🥲😐

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

و منی که در غرق گناهم و هزاران هزاران بار گناه کردم هر چقدر هم دعابخونم و توبه کنم خدا منو نمیبخشه و ...

در ماه رجب همه دعاها مستجاب میشوند.
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: خداوند متعال، در آسمان هفتم، فرشته ای گماشته است که به آن، «داعی» می گویند و چون ماه رجب فرا رسد، آن فرشته، هر شبِ آن ماه را تا صبح، ندا می دهد: «خوشا بر ذاکران، خوشا بر طاعت کنندگان!.
خداوند متعال نیز می فرماید: «من همنشین کسی هستم که با من همنشین باشد و مطیع کسی هستم که اطاعتم کند و آمرزنده کسی هستم که از من آمرزش بخواهد. ماه، ماه من است و بنده، بنده من و رحمت، رحمت من. هر که مرا در این ماه بخوانَد، پاسخش می گویم و هر که از من [چیزی ]بخواهد، عطایش می کنم و هر که از من هدایت جوید، راه نمایش باشم. این ماه را رشته ای بین خودم و بندگانم قرار داده ام. هر کس به این رشته (ریسمان) چنگ زند، به من می رسد».
رابطه عمیق خالق و مخلوق در ماه رجب است که در آن خداوند با قرار دادن فرشته‌ای ویژه در آسمان هفتم، دری از رحمت خویش را به روی بندگان می‌گشاید.
این ماه همچون ریسمانی الهی عمل می‌کند که هر کس به آن چنگ زند، به قرب الهی دست می‌یابد.
خداوند در این ماه با همنشینی، اطاعت، و آمرزش خود، پاسخ مثبت به دعاها، اجابت درخواست‌ها و هدایت جویندگان، رابطه‌ای متقابل با بندگانش برقرار می‌کند و این نشان از اهمیت ویژه ماه رجب و فرصتی استثنایی برای نزدیکی به پروردگار است.

در ماه رجب همه دعاها مستجاب میشوند.پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: خداوند متعال، در آسمان هفتم، فرشت ...

یعنی الان توبه کنم خدا می‌پذیره

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

یعنی الان توبه کنم خدا می‌پذیره

چگونه توبه کنیم؟
مراحل توبه در حدیث امام علی (علیه السلام):
پشیمانی قلبی نسبت به گناه اقرار به زبان و طلب بخشش خدا و عزم جدی برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته.
از خدا و اهل بیت کمک بگیرین  و تصمیم جدی داشته باشین برای ترک گناه در آینده و جبران گذشته.
به اهل بیت متوسل بشین و ازشون بخواین برای بخشش شما دعا کنن،
اهل بیت که واسطه فیض خدا، معصوم و مقرب درگاه الهی هستن دعاشون مستجابه
و خدا شما رو میبخشه و شخص توبه کننده محبوب خداست.
کسی که خالصانه توبه میکنه مثل اینه که اصلا گناهی انجام نداده و پاک پاک میشه و دعاهاش مستجابه و محبوب درگاه خداست.