2777
2789
عنوان

از نظر همسرم من بدترین آدم جهانم ....

2900 بازدید | 122 پست

همسرم هیچی نداشت که ازدواج کردیم .نوزده سالش بود .بی پول و بی کار .پدرم در اومد تا الان به سرمایه و کار و خونه و چند تا ماشین رسیده .یه روزی اگه من کار نمیکردم باید میرفت زندان الان کم کم تو حسابش یک میلیارد پوله ...بخدا هیچ منتی سرش نیست .من یه اشتباه بزرگ داشتم که خیلی زیاد مشکلات رو به خونواده ها میکشوندم .اونم یکی دوسال اول .چون مجبور میشدم .اگه نمیگفتم و حساب نمیبرد نمیرفت سرکار حتی داشت به اعتیاد کشیده میشد ...بخدا خیلی جنگیدم تا رسیدیم به اینجا .یادمه سه سال نتونستم لباس بخرم یا چند ماه نتونستم گوشت بخرم .از درس و کارم زدم و شدم همراهش .بچه دار شدیم نفهمید کی اومدن کی بزرگ شدن اصلا .تاحالا یک ربع بچه هارو نگه نداشته نمیدونه چی میپوشن چی میخورن کی پارک میرن کی کلاس میرن .الان مدام میگه تو همه چیزو اول زندگیمون رفتی جار زدی .میگه الان انقدر پول دارم تو دهن همه میزنم .هر هفته میگه طلاق بگیر برو من دلم باهات صاف نمیشه .اصلا بحث اینا نداریم خیلی جو خونمون آرومه و اصلا عادت نداریم به بحث و دعوا جلوی بچه ها مخصوصا .هیچ مشکل دیگه ای هم نداریم همون مشکلات سالها پیش رو هی میگه .مشاوره هم رفتیم جفتمون یه مدت بهتر بود دوباره شروع شد .میگه برو طلاق بگیر صبح میرم درخواست میدم با ارامش ها نه با دعوا .اصلا اهل دعوا نیست .بعد صبح که میشه خودش یه جوری رفتار میکنه انگار هیچی نشده .یه بار بهش گیر دادم که باید بری درخواست بدی گفت باشه کار دارم میرم .ولی نرفت .از اونطرف میگه بدون که تو زندگی من جا نداری به فکر جا باش ببرای خودت .میگم باشه روزی دوساعت بچه هارو نگه دار من برم یه مهارتی یادبگیرم میگه مشکل من نیست .میگم بذارمشون خونه ی کسی میگه حق نداری .میگم شغل خونگی سرمایه میخواد بهم بده میگه از پدرت بگیر .چقدر خدا بی انصافه ....از همسرم توقعی ندارم از خدا توقع داشتم تلاش های منو ببینه حداقل یه راهی نشونم بده ...پس من چی...حق من چی....

از قدیم گفتن قبل از هرچیزی از خدا جنبه استفادشو بخوایین داستان شوهر شمااااس مرد هارو باید زمانی شناخت که همه چی دارن

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی عوضیه کم کم با سیاست و با زبون خوش ازش بکش

حیف این زحمت کشیدی اون بخوره 

یه جوری یه چیزی جم کن واسه خودت بعد بگو بره درخواست بده

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

فک کردم کم کم بیست ساله ازدواج کردی 

الان چند سالتونه بچه هات چن سالن؟

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

این همه ملاحظش کردی اخر شد این

مرد جماعت جنبه ندارن

باور کن اگ به فکر خودت بودی حسابش نمیکردی اون وقت به دستو پات میفتاد

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

مرتیکه شلوارش دوتاشده ازخودش دراومده خیلی ببخشیداولی تقصیرخودته ازبس نخوردی نپوشیدی پول واسش جمع کردی مردهاکی صفت دارن آخه بی صفت ترازخودشون بازخودشونن به خودت برس بخوربپوش خرج کن خودتوخوشکل کن بذاربترکه