2777
2789
عنوان

هرکی نیومد خره😑😂😂

639 بازدید | 45 پست

خانما تروخدا راهنماییم کنید من دوسال اقدامم تنبلی تخمدان دارم سینال اف زدم حالا روز دوازدهم پریم ک باید سونو فولیکول بدم ک آزادسازی بزنم روز جمعه میوفته سیزدهم پری هم مطب سونو تعطیله نمیدونم چ موقع برم سونو میترسم یازدهم پری برم زودباشه مشخص نشه میترسمم چهاردهم برم بیش ازحد تخمک رشد کنه وکیست بشه ونتیجه نگیرم بگید چیکارکنم؟🥺💔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫

اومدم بگم خودت خری 

بای🚶‍♀️🤣👊🏻

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی تر ادب😂😂😂😂

ایح ایح😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

قبل هر چیزی رو ادب کار کن مزاحشم قشنگ نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خیلی بی ادب هستید 

واقعابرا شما زود مادر بشید 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
اومدم بگم خودت خری  بای🚶‍♀️🤣👊🏻

منم همین ک عشقم گفت😐😂😂😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
منم همین ک عشقم گفت😐😂😂😂😂😂

😎😂👊🏻