یه دوست صمیمی داشتم ۳ سال پیش بدون اینکه بگه از چی دلخوره قهر کرد و جوابمم نداد حتی دیگه نیومد خونه ی من
دوسه روز پیش یه دفتر برداشتم و هر کسی که از بچگیم تا حالا اسمشون رو یادم بود توش لیست گرفتم که هر غیبت دروغ تهمت یا ظلمی چه خواسته چه ناخواسته چه از رو نادونی بهشون کردم از دوست و معلم و همکلاسی و همسایه و فامیل و صاحبخونه و اونایی که حتی اسمشون رو نمیدونم به نییت هرکدومشون هزارتا صلوات بفرستم که خدا به دلشون بندازه منو ببخشن و اگه ظلمی در حقم کردن چه خبر دارم چه ندارم ببخشمشون
وقتی به نییت این دوستم صلوات فرستادم گوشیمو برداشتم و هرچی شماره و صفحه ی چت و پیامک و عکس داشتم حذف کردم و همه ی چیزهایی که بهم هدیه داده بود دادم به نیازمند البته به نیت خودش
دقیقا یک روز بعد بهم پیام داد گفت که درموردم دچار سوء تفاهم شده و بدون خواستن هیچ توضیحی و از روی عصبانییت باهام قطع رابطه کرده و ازم خواست ببخشمش😳این خانوم خیلی مغرور بود و هیچوقت اشتباه خودشو قبول نداشت همیشه هم حق به جانب بود
با اینکه صمیمی ترین دوستم بود و بعد قطع ارتباطش من مدت طولانی افسردگی گرفتم و دلتنگش بودم بهش گفتم میبخشمت ولی دیگه دوست ندارم نه ببینمت نه باهات ارتباط داشته باشم
بنظرتون کار خوبی کردم که دیگه نخواستمش؟؟؟؟؟؟اخه اصلا توضیح نداده بود چرا کات کرده و من هی میگفتم به خودم یعنی چه کار اشتباهی کردم😞