فقطططططخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1586 عنوان خوشگل خانما یه لحظه میاید کمک+عکس 292 بازدید | 17 پست سلام خانما عصر برفی زیباتون بخیر بچه کسی سوال ۱۸ را بلده گلو درد عامل این بیماری است ۵حرفه حرف اخرشم ن دراومده کسی بلده ؟از بس فکر کردم خسته شدم ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨ 1401/10/21 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 آنژین و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
آرامش294 عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4272 سرماخوردگی نیست؟ بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 عریون و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
masumeh1988 عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 4154 سوال که کلا غلطه باید مینوشت گلو درد علامت این بیماری است فکر کنم جوابش میشه ٱریون میان استخوانهای خرد شده ایم اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
فقطططططخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1586 آنژین آنژین بیماری قلبیه فکر کنم منجر به گلو درد میشه؟ ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 آنژین بیماری قلبیه فکر کنم منجر به گلو درد میشه؟ آنژین و عریان گلو درد دارن ورم میکنه و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
فقطططططخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1586 عریون اوریون این شکلی نوشته میشه که ۶حرفه🤦♀️ ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 اوریون این شکلی نوشته میشه که ۶حرفه🤦♀️ خا خواستمگمک کنم اینم جا دستت درنکنست و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
فقطططططخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1586 سوال که کلا غلطه باید مینوشت گلو درد علامت این بیماری است فکر کنم جوابش میشه ٱریون نمیدونم چرا این مدلی سوال دادن اینو به پسرم دادن که حل کنه کلاس سومه من خودم معلمم موندم تو این جدول به خدا😅🤦♀️اوریونم این مدلی نوشته میشه که ۶حرفه🙁 ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
فقطططططخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1586 خا خواستمگمک کنم اینم جا دستت درنکنست عزیز دلم به خدا من این استیکرو🤦♀️از بیچاره گی خودم گذاشتم نمیخواستم که شما را ناراحت کنم به خدا از بس خسته شدم از صبح تا حالا سر درس و مشق و اینام ببخشید اگر ناراحتت کردم دستتون هم درد نکنه ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
فقطططططخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1586 سرماخوردگی نیست؟ نه ۵حرفه آخرش ن در اومده ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
masumeh1988 عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 4154 نمیدونم چرا این مدلی سوال دادن اینو به پسرم دادن که حل کنه کلاس سومه من خودم معلمم مون ... برای کلاس سوم🤦آخه بیماری دیگه ای هم نیست احتمالا طراح سوال زیاد املاش هم خوب نیست شما همون ٱریون بنویسید ببینید بقیه جوابا در میاد یا نه میان استخوانهای خرد شده ایم اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
فقطططططخدا مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 1586 برای کلاس سوم🤦آخه بیماری دیگه ای هم نیست احتمالا طراح سوال زیاد املاش هم خوب نیست شما همون ٱریون بن ... اره فکر کنم چون فقط اوریون بهش میخوره ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
anesherliتعلیقی عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 7937 عزیز دلم به خدا من این استیکرو🤦♀️ از بیچاره گی خودم گذاشتم نمیخواستم که شما را ناراحت کنم ب ... از اینترنت در بیار و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام