2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه؟

182 بازدید | 25 پست

سلام
بچه ها یه موضوعی هستش که به نظرتون نیاز دارم
خواهش میکنم راجب چیزی که سوال شده نظر بدید 
من و دوست پسرم( البته دوست پسر نمیشه گفت بیشتر اشنایی برای ازدواجه و خانواده در جریانن)
سر یه موضوعی ناراحتیم از هم
دیروز من رفته بودم خونه دوستم و ایشون بهم گفتش که بهم خبر بده که میایی همو ببینیم یا نه
که من تا خبر بدم بهش دیر شد
از ساعت ۵ تا ۹ و نیم که من زنگ زدم
تلفنی داشتیم حرف میزدیم و ایشون خیلی ناراحت بود از این بابت میگف لااقل زنگ میزدی و میگفتی که نمیام 
بعدش گفت من از کجا بدونم تو رفتی خونه دوستت چرا خبر نمیدی به من؟ منم گفتم خب زنگ بزنم بگم من دارم میرم خونه دوستم؟
از اول رابطمون من بهش خبر رفت و امد ندادم اصلا
اونم نخواسته تا حالا البته
بعدش گفت باشه ریما بااشههه اصلا خبر رفت و امدتو دیگه هیچوقت..تاکید میکنم هیچوقت به من نده
منم گفتم که اینطور
اگه مهم نیست
اگه بهت مربوط نمیشه
اگه نمیخوای اوکی
اونم گف مگ کی دادی تا حالا این باره دومت باشه
اقا
من بهش حق دادم تا اینجا خب
بعدش من داشتم واسش توضیح میدادم که چنان داااادی سرم کشید که نگم و گف خدافظظظ
از دیشب حرف نزدیم
حالا
بنظرتون بهش پیم بدم یا نه
اگه بدم چی بگم
اون حق داد زدن سر منو نداشت
من از این رفتارا و کنترل نکردن خشما میترسم
من ۲۰ سالمه ایشونم ۲۷ 

آه‌، ای سرگشتگیِ جاویدان، آدمی کیِ از غُل و زنجیرهای تو رهایی می‌یابد؟

اینم بگم اولین باره همچین داد زد سرم و خب من وافعا هنگم الان 

با خودم میگم این الان نمیگه خب ناراحت میشه از داد کشیدن من؟ بعد میگم خب اونم عصبیه فلان کلا خل شدممم

از یه ورم به قدری اینجا ادم تاپیک میخونه شوهرم دا میزنه منو میزنه من الان ترسیدم 😐میگم نکن پس فردا همچین شه زندگیمون   اگه تا اینجاشو خوندید ممنون میشم نظر بدیدد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من اگه تا شب پیام نداد تو بده و بگو که حق داشتی که از منتظر موندن ناراحت بشی و از الان هم دیگه این اتفاق نمیفته ولی من بهت حق نمیدم که بخای سرم داد بزنی ما هنوز حتی ازدواجم نکردیم و ازت اصلا انتظارش نداشتم که این رفتار کنی . 

فعلن پیام نده چون اولش حق با اون بود ولی با زبون خوش میتونست بگه

اره خودمم به همین فکر میکنم بعد میگم نمیگه این بچه بازیا بچه؟ چرا باید حرف نزنیم؟ دوست دارم مثل دو تا ادم بالغ حرف بزنیم نه که دوری کنیم

در مورد خبر ندادن واقعا حق داشته اگه برعکس بود قطعا این حسو بهت میداد که انگار ارزشی براش نداشتی که حتی یادشم نیفتاده یه پیام بده ، اما در مورد داد زدن تجدید نظر کن چون حق نداشته حداقل تو دوران اشنایی همچین رفتاری نشون بده 

و بگو این رفتارت خییییلی منو تفکر برده . همش میگم ممکنه بعد ازدواج هم بخاد اینطور رفتاری کنه داد بزنه خیلی ناراحتم اصلا قابل درک نیست . ۳ روزی هم باهاش سنگین رفتار کن تا بفهمه کارش درست نبوده

بنظر من اگه تا شب پیام نداد تو بده و بگو که حق داشتی که از منتظر موندن ناراحت بشی و از الان هم دیگه ...

خیلی مرسی بابت حرفاتون❤️ اره همین کارو میکنم حالا یه سوال داد زدنو میشه پای چی گذاشت؟ دیشب خواستم برم با هم حرف بزنیم ولی ترسیدم راستش 

چرا باید بترسم؟

چرا باید این حسو بهم بده؟

راستش تا حالا پسری سرم داد نزده😐

در مورد خبر ندادن واقعا حق داشته اگه برعکس بود قطعا این حسو بهت میداد که انگار ارزشی براش نداشتی که ...

اتفاقا خوشحالم که تو این دوران این رفتارو دیدم نه بعد ازدواج بهش میگم راجب داد زدنش ببینم دلیلش قانع کنندس یا نه 

بارها هم بهش گفتم من یکم زودرنج اینام خو منظورم اینه حواستو جمع کن دیگ

خیلی مرسی بابت حرفاتون❤️ اره همین کارو میکنم حالا یه سوال داد زدنو میشه پای چی گذاشت؟ دیشب خوا ...

این یع چیز عادیه ما خودمونم گاهی از عصبانیت داد میزنیم و صدامون بالا می‌بریم اون بخاطر این داد زد که تو خودتو مقصر ندونستی و اونو مقصر کردی و حق هم داشته . اصلااااا نترس.  ترس نداره . اتفاقا حس میکنم پشیمون و منتظر که تو بری جلو . توهم سنگین باش تا بفهمه اشتباهه تکرار نکنه عادت نکنه به داد زدن. انشالله دیگه رخ نمیده اگه یه زمانی اتفاق افتاد دیگه نرو سمتش تا اون بیاد. . 

اتفاقا خوشحالم که تو این دوران این رفتارو دیدم نه بعد ازدواج بهش میگم راجب داد زدنش ببینم دلیل ...

درسته حرفت من منظورمو بد رسوندم منظورم این بود که کسی که حالا تو دوران اشنایی که ادم بیشتر مراقب رفتارشه داد میزنه قطعا بعد ازدواج شاید بدتر بشه ،بهتره تکلیف این موضوع روشن بشه

و اینکه از الان هم تو جایی رفتی خبر بده بهش تا بفهمه برات مهمه

اخه میدونید چیه 

راستش من اصلااا از مشروب اینا خوشم نمیاد ایشون یک ماهی میشه که پسرداییش که میشه صمیمی ترین رفیقش فوت شدن و دیگ شووور مشروب خوردنو دراورد ولی من نمیدونستم که این که الان بیرونه با دوستاش الان داره مشروب میخوره یا نه 

از جزیاتش خبر نداشتم  دارم فکر میکنم اونم همچین خبر به من نمیده والا که انتظارم داشته باشه باید بهش بگم اگه قراره خبر بدیم دو طرفس