2777
2789

تا ۲۴ ساعت من از تخت پایین نیومدم..تا ده روز استراحت مطلق بودم.اومدم خونه دوش گرفتم..باید حمومتو خیلی کوتاه کنی..من روصنرلی ۵ دقیقه میشستم.برمیگشتم..ولی در کل حموم مشکل نداره

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
تا ۲۴ ساعت من از تخت پایین نیومدم..تا ده روز استراحت مطلق بودم.اومدم خونه دوش گرفتم..باید حمومتو خیل ...

عزیزم همراه داشتی بیمارستان،از بیمارستان اومدی تونستی دوش  کنی یا نباید دوش کنیم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۲۴ ساعت من از تخت پایین نیومدم..تا ده روز استراحت مطلق بودم.اومدم خونه دوش گرفتم..باید حمومتو خیل ...

راستی عزیزم ی سوال دیگ اینکه از بیمارستان اومدی شلوار پوشیدی یا نه لباس بارداری ک اذیت نشی اگر میشه این رو هم راهنمایی کنی ممنون ازت عزیزم ❤️

عزیزم همراه داشتی بیمارستان،از بیمارستان اومدی تونستی دوش  کنی یا نباید دوش کنیم؟؟؟

من آخر شب روز بعد عمل مرخص شدم.فردا صبحش رفتم حموم..

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
عزیزم همراه داشتی بیمارستان،از بیمارستان اومدی تونستی دوش  کنی یا نباید دوش کنیم؟؟؟

اره همراه داشتم تا ۲۴ ساعت واسم لگن میذاشتن..

راستی عزیزم ی سوال دیگ اینکه از بیمارستان اومدی شلوار پوشیدی یا نه لباس بارداری ک اذیت نشی اگر میشه ...

آره شلوار و لباسای قبلمو داشتم...اذیت نمیشه ادم..از پایین انجام میشه فقط شاید بعدش درد پریود داشته باشی ک مسکن بهت میزنن و انتی بیوتیک

آره شلوار و لباسای قبلمو داشتم...اذیت نمیشه ادم..از پایین انجام میشه فقط شاید بعدش درد پریود داشته ب ...

اهان ممنون از راهنماییتون عزیزم ایشالا به هر چی که میخوای برسی💞

اهان ممنون از راهنماییتون عزیزم ایشالا به هر چی که میخوای برسی💞

مرسی عزیزم همچنین..نگران نباش.راحته.