ماهپيشووونى مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 894 عنوان كيا iui باردا شدن؟!!!! 50 بازدید | 4 پست جنسيتى كه ميخواستين شد كلا چجورى بود باهمون بار اول يا بيشتر ميشه لطفا بگين دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى هستم كه تعليق شدم، 1401/10/21 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 گلم اگه زن و مرد جفتشون مشکل نداشته باشن بله جواب میده ولی جنسیت احتمالش خیلی کمه که همونی میخوای در بیادولی اگه مشکل داشته باشن معمولا ای یو ای جواب نمیده بخصوص اگه مرد مشکل داشته باشه 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
ماهپيشووونى مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 894 گلم اگه زن و مرد جفتشون مشکل نداشته باشن بله جواب میده ولی جنسیت احتمالش خیلی کمه که همونی میخوای در ... من براى باردارى دوم ميخوام آخه ميگن ميشه جنسيتو مشخص كرد دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى هستم كه تعليق شدم،
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 من براى باردارى دوم ميخوام آخه ميگن ميشه جنسيتو مشخص كرد بله عزیزم شدنیه ولی احتمالش کمه صد در صد نیستبازم از مرکز ناباروی شهرتون یه سوال بپرسید راهنمایی میکنن💚 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
ماهپيشووونى مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 894 بله عزیزم شدنیه ولی احتمالش کمه صد در صد نیست بازم از مرکز ناباروی شهرتون یه سوال بپرسید راهنمایی م ... ممنونم گلم دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى هستم كه تعليق شدم،