2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکارکنم😑

154 بازدید | 16 پست

سلام دوساله ازدواج کردیم دخترم چندروزه دیگ یکسالش میشه ازهمون اول شوهرم خییلی رابطه میخاس ینی روزی ۳بارحداقلش بعدایک بچه بدنیااومدکمترشدمنم بدنم خیلی ضعیفه الانم ک هواسردزودبه زودبرم حموم مریض میشم باخانواده شوهرمم زندگی میکنیم بیشتروقت مادرشوهرم میگه کمتربروحموم ک ایجورمریض نشی خب بازم من هروقت دلش خاسته بهش نه نگفتم باوجودبچه داری ودیرخابیدن همهه انقدربهش اصرارکردم تاالان شده درهفته دوبارحالادیشب اومدک بیارابطه منم چون نمخاستم هواسردبرم حموم بازمریض نشم وایک زودبه زوداصلابهم حال نداره گفتم باشه همون پنجشنبه دیگ الان ازدیشب ناراحت شده وسرسنگین بهش پیامم ک الان دادم میگه من دیگ بهت دست نمیزنم وفلان.اعصابم خرابه نمیدونم چیکاکنم جوری رفتارمیکنه انگارمادوست هستیم وبعدازوقتی گفته من ک همیشه بهش گفتم باشه حالایکبارم گفتم نه چیشده مگه.بنظرتون چیکاکنم ک کمتربشه درخواستش.؟

دیگه هفته ای دوبار زیاد نیست که 

برو حموم میای خودتو خشک کن سرما نخوری 😑

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بها بده 

بهانه نیار 

یه سری خانمها هستن که سال به سال یا ماه به ماه رابطه ندارن و دارن عذاب میکشن چون همسرشون به هر دلیلی سرده 

قدر این نعمت خدادای رو بدون گرمی بخور حتی ازش استقبال کن  و از این شرایطط لذب ببر

چقد گوشت تلخ
والامن همی الان زدم

میدونم ولی باور کن حتی تک تک کلمه هاش حفظم بود از قبل🤦‍♀️

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
دیگه هفته ای دوبار زیاد نیست که  برو حموم میای خودتو خشک کن سرما نخوری 😑

اره هفته ای دوبارراضیم ولی خب الان یکشنبه رابطه داشتیم هم پریدم تموم شدبازالان دیشب میخاس بازپنجشنبه هم میخاد.خب من زیاداصلابدنم منقبض میشه بزورقرص اگ حال کنم متاسفانه نسبت به شوهرم من کمتره میلم

دیگه بهش پیام نده،تو هم سر سنگین شو ،اصن دست نزنه حالا مگه چی میشه.اگه شوهرت دانا بود حتما درکت می کرد ،این از نادونیشه،داره مثل بچه ها برخورد میکنه

آرزوهایم را...به خ♡دایی می سپارم که یوسف رااز ته چاه، به تخت پادشاهی رساند...:)!
بهش بها بده  بهانه نیار  یه سری خانمها هستن که سال به سال یا ماه به ماه رابطه ندارن و دا ...

من خییلی بهش بهامیدم باوجودبچه توشکمم ماه ۹ اونوردنکردم درسته میدونم ولی میگم حالاک تو۴سال زندگی من یکبارگفتم نه اون اونجوری بایدخودشوبگیره.

اره هفته ای دوبارراضیم ولی خب الان یکشنبه رابطه داشتیم هم پریدم تموم شدبازالان دیشب میخاس بازپنجشنبه ...

نمیدونم چی بگم عزیزم یا خودت زیاد گرمی بخور 

نزار سرد بشه رابطتون برای این 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
دیگه بهش پیام نده،تو هم سر سنگین شو ،اصن دست نزنه حالا مگه چی میشه.اگه شوهرت دانا بود حتما درکت می ک ...

بخدامن هیجوقت بهش نه نیاوردم دخترم خیلی بدخابه کارشم جوری هس ک دیرمیادماتا۱ک بیداریم تا۳هم ک رابطه شبایی بوده داشتیم بازازاونوردخترم ۸صب بیدارمیشه ینی هیچ نایی بهم نمیمونه انقدک خانوادش به حرف شدن بازم من میگم عب نداره حالابعدازوقتی گفتم نه.به اون باشه میگه شب درمیون خب چخبره ادم دلش میزنه حداقل هموهفته دوبارمن اوکی هستم.

من خییلی بهش بهامیدم باوجودبچه توشکمم ماه ۹ اونوردنکردم درسته میدونم ولی میگم حالاک تو۴سال زندگی من ...

خیلی طبیعیه مردا فقط به شکم و زیر شکم فک میکنن سعی کن تو هم از رابطه لذت ببری 

حرفای مادر شوهرتم گوش نکن خودشو تو جوونی یادش رفته حتما 

چقد گوشت تلخ
نمیدونم چی بگم عزیزم یا خودت زیاد گرمی بخور  نزار سرد بشه رابطتون برای این

میدونم عزیزم.نه من وقتایی بوده ک خودم حسی نداشتم بازم منوعذاب وجدان گرفته اگ گفتم نه پس بهش گفتم بیاحالام دیگ هیچوقت بهش نمیگم نه چون نمخام بقول توسردبشه وهرجوربودحتی اگ نخاستم هم‌میگم باشه ولی رابطه ای خوبه ک دوطرف راضی باشن بنظرمن

خیلی طبیعیه مردا فقط به شکم و زیر شکم فک میکنن سعی کن تو هم از رابطه لذت ببری  حرفای مادر شوهر ...

نه اون ک بنده خدابخاطرخودم میگف منظوری نداشت.نه خب من خیلی لجم میگیره چرابایدمردانقدعاشق این کارباشه درحدی ک بگی نه ایجورناراحت بشه😑