2777
2789

من با ی پسری بودم ۲سال و جدا شدیم 

همو دوست داشتیم و بنا ب دلایلی جدا شدیم ولی توی اینستا منو هنوز انفالو نکرده و منم چون اون انفالو نکرد منم نکردم 

دلیل خاصی داره ک هنوز انفالو نکرده ؟

چون کلا ۲۱ نفرو فالو داره و همه هم دوست و رفیقن 

هیچ دلیل خاصی نداره مردا مثل ما خانما نیستن که کاراشون با منظور باشه منتهی ماها همیشه تو کاراشون دنبال منظوریم و اونا عین خیالشون نیست😏 همنیجوری داره اکانتتو مثل بقیه...🙁

خدایا عشق❤️شادی😄آرامش🩶 برای همه..من و همسر🥰...عزیزانم...دختر خوشگلم تو دلی نازم زندگیمونو با اومدنت قشنگتر کردی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چون شما اون رو انفالو نکردید،اونم شما رو انفالو نکرده.

اخه همیشه میگفت من دوس دختر قبلیم رو انفالو و بلاک کردم 

ولی منو هیچی 

حتی از استاتوس هاش که توی واتم میاد فهمیدم ک شمارم رو هنوز سیو داره

اخه همیشه میگفت من دوس دختر قبلیم رو انفالو و بلاک کردم  ولی منو هیچی  حتی از استاتوس ها ...

تو  اینستا فعالیت داره؟!  اگه فعالیت نداره شاید یادش رفته یا  مثلا کلا پاک کرده اینستا رو.

تو  اینستا فعالیت داره؟!  اگه فعالیت نداره شاید یادش رفته یا  مثلا کلا پاک کرده اینست ...

اره تقریبا هروز واسه همین مسائلی ک توی جامعه اتفاق افتاده استری میزاره 

حتی خودمم استوری گذاشتم سین کرد..

اره تقریبا هروز واسه همین مسائلی ک توی جامعه اتفاق افتاده استری میزاره  حتی خودمم استوری گذاشت ...

پس نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه. شایدم مثلا فکر کرده می تونه با شما دوست معمولی باشه.