2777
2789

بچه ها یکی از همکارام ی دخترست فرتو فرت خودشو میزنه ب ضعفو بی حالیو زنگ میزنه ب مدیر یا میره اتاقش و میگ وای من حالم بده فک کنم فشارم افتاده سرم گیج میره و از این اداها 

مطمئنم هستم ک نقش بازی میکنه

با این کاراش تا حدودی دل مدیرو برده و تقریبا رل زدن باهم 

حالا سوال من 

این رفتارا تا کی میتونه طرفو جذب کنه و روش تاثیر بذاره؟ واقعا پسرا ب اینجور رفتارا جذب میشن؟

یبار یکی دیگ از همکارام گف این دختره خوب بلده و کاش منم مثه این بودم. بنظرتون واسه مخ زدن ینفر‌ این کارا روش جالبیه؟ اخه من خودمو میذارم جای طرف مقابل از این کارا خوشم نمیاد

There is GOD💚💚💚   ..                                               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چه بخوام چه نخوام بدنم ضعیفه بیشتر وقت ها حالم بده از اینکه نقش بازی میکنه مطمعنی؟!

احساس میکنم هدفش مخ زنی بوده این روشو انتخاب کرده 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

مردا از زنایی که دم به دقیقه بی حالن و ... خوششون نمیاد

من الان باردارم و یکم بارداریم سخته البته یکم ها دوبار حالم یکم بد شد،همسرم گفت اولش من فکر کردم تو ورزشکاری قوی هستی جمع کن این سوسول بازباتو ،دیدم استرس میگیره ناراحت میشه اصلا خوششون نمیاد

هه میدونی چرا جذابه؟

چون مردا دخترای ضعیفو میخان ک کلفتیشونو کنن یا ازشون پایین تر باشن ک کنترلشون کنن 

این خانوم عملا داره اشتباه میکنه . و بعدا ک وارد رابطه میشن اونو از بالا میبینن و خودت دیگه میدونی چی میشه بعدش :)))

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان