2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من که خیلی داغش کرده بودین هااا

خوب یه اتفاق افتاده حالا راست و دروغش با کرام الکاتبین دیگه چرا اینقدر شورشو در آورده بودین هی اسی چی شد چطو شد

مگه اولین باریه خیانت این شکلی شنیدین؟؟،

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

هرباری که مینوشت،شوهرمو‌میذاشتم جای شوهرش ،وای چه حس بدی بهم دست میداد،خیلی سخته خیلی

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
من که همش فکرم پیشش خیلی ناراحتم براش

منم همینطور دیشب دنبالش کردم تا جایی ک شوهرش کلی پیام فرستاده بود و تهدید کرده بود ک ابرومو بردی و با پدر خودش درگیر شده بود

داستانش رو درست نفهمیدم چی بود و چه شد؟؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
داستانش رو درست نفهمیدم چی بود و چه شد؟؟

ی خانومه بود ک متوجه شده بود همسرش خیانت کرده با داداشش دنبال شوهره افتاده بودن رفته بوده تو خونه فرداش پدر و داداش رفته بودن در خونه خانومه فهمیده بودن صیغه شوهرش شده جالبه دوباره شبش شوهرش باز رفته بوده خونه خانومه انکار نه انگار زنش قهر کرده رفته شبم چون پدره همسر رفته بوده تو ساختمون زن صیغه ایی داد و بیداد راه انداخته شوخرش استارتر کلی تهدیدش کرده بود 

ی خانومه بود ک متوجه شده بود همسرش خیانت کرده با داداشش دنبال شوهره افتاده بودن رفته بوده تو خونه فر ...

اوه چه بد 🙁

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌