2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید خیلی دلم گرفته....

317 بازدید | 48 پست

خواهرم بارداره ۱۱ هفتشه

بعد امروز رفتن سونو گفتن دختره

خواهرم تو ماشین تا خونه گریه کرد ک هیچ مامانمم از اینور منم اونارو دیدم حالم بد شد

مامانمم گفت خدا بعد سه تا دختر ی پسر داد

کاش ب بچه ی منم پسر میداد

خیلی دلم گرف

ما حتی فک کردیم پسره اسمشم انتخاب کرده بودیم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت سه تا دختر داره چهارمی دختره؟ عزیزم هر چی خدا بخواد همون میشه. من دیدم طرف رفته ivf تعیین جنسیتی ولی براش نگرفته درصورتی که فبلش راحت حامله شده. منم سه تا خواهریم و همیشه حرف اینکه چرا پسر تو‌خونمون نیس بود. حالتو درک میکنم

ببین  متنفرم از ادمای ک انقدد فرق میزارن بین دختر پسر وقتی بچه پسر مریض بهتون میداد خوشحال بودین برین خداروشکر کنین سالمه خدارو شکر کنین ک اصلا باردار شد ی خانم اقا میشناسم ب خاطر بچه طلاق گرفتن عاشق هم بودن متاسفم ک هنوز ادمای این جوری دور برم میبینم متاسفم واستون 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
خواهرت سه تا دختر داره چهارمی دختره؟ عزیزم هر چی خدا بخواد همون میشه. من دیدم طرف رفته ivf تعیین جنس ...

نه عزیزم خودمون سه تا دختر اخرش ی پسر

مامانم گفت کاش خدا بچه ی اولشو پسر میداد

دلم ریش رفت وقتی گریه های خواهرمو دیدم

خواهرم دوتا پسر داره مامانم میگه زبانش نمیدونم چه شکلی هست بعدی هم پسر میشه برای همین خواهرم قیدسومی رو زده .خواهرت حق داره ناراحت بشه ولی حرف مادرت که کاری کن پسر بشه حالب نیست