2777
2789
عنوان

نهار میخواهید چی درست کنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 75 پست
فعلا زیر جام 😐✌️صبحونه هم نخوردم شوعرمو راهی کردم اومدم بخابم ک نی نی سایت نذاشت😒 ناهار زرشک پلو ...

پاشو همت کن از زیر پتو بیا بیرون

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
کباب ماهیتابه ماکارانی  استانبولی  تاس کباب مرغ  فیله سرخ کرده

مرسی عزیزم😍🌹😘

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو همت کن از زیر پتو بیا بیرون

خیلی زبر و زرنگماااا اما دیشب دیر خوابیدم. صبحم ۷ونیم بیدار شدم الان حالم بده 😣

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
خیلی زبر و زرنگماااا اما دیشب دیر خوابیدم. صبحم ۷ونیم بیدار شدم الان حالم بده 😣

خب پس یکساعت بخواب استراحت کن

بعد با انرژی بیدار شو

البته من اگر الان بخوابم زودتر از ۱۱ اونم بزووووور نمیتونم پاشم🤣

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
هیچ ایده ای ندارم برسم خونه ببینم چی خوبه

ووی سردم شد بیرونی؟؟

تو تاکسیم راننده بخاری روشن کرده منم کاپشن پوشیدم عقبم ادمه روم نمیشه بگم وایسا من اینو دربیارم دارم ...

مواظب نی نی تو دلت باش 😘😘😘😘😘😘

خب پس یکساعت بخواب استراحت کن بعد با انرژی بیدار شو البته من اگر الان بخوابم زودتر از ۱۱ اونم بزوو ...

نشد خواهر پاشدم کارامو کردم ناهار گذاشتم ی ساعتم رقصیدم دوشم گرفتم تمام 😂✌️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
نشد خواهر پاشدم کارامو کردم ناهار گذاشتم ی ساعتم رقصیدم دوشم گرفتم تمام 😂✌️

افرین👏👏👏👏👏👏

افرین👏👏👏👏👏👏

فدات😘

ما گوشت و لوبیا سفید و میذاریم میپزیم. بادمجون سرخ میکنیم له میکنیم همه رو پوره میکنیم  دارچین ...

ممنون عزیزم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫