2777
2789

سلام.

مامانای عزیز،اگه یه روز بچتون بدون عذر موجه نره مدرسه ،زنگ‌میزنید مدرسه دلیل چی میارید؟

امروز شهرمون خیلی سرده مقطع ابتدایی هم تعطیل نکردن.معلم دخترم هم گفته نمیاد.همسرم هم گفت نره چون سرما میخوره و لیز میخوره و ....حالا میخوام زنگ بزنم مدرسه موجه کنم. چی بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگو کرونا چون بعد باید ۲ هفته بگذره تا خوب شه (مثلا) بگو سرماخوردگی چون سردم هست اوکیه 

یا بگو وقت دکتر داره و پزشک هم زمان دیگه ای وقت نمیده دکتر داخلی

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته  

من دخترم پیش دبستانیه دیروز گفتم بارونه نمیتونع رو موتور بیاد امروزم ظهر مراسم یکی از فامیل هامون هست گفتم صبح خاکش میکنن نزاشتم بره بخدا دیشب بزور ساعت ۲خوابید باوجودی ک شربت هاش خورد خواب اور بودن ولی نخوابید گفتم صبح اذیت میشه ک بره

به علت نیومدن معلم و لغزندگی معابر😅

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
نه نگو کرونا چون بعد باید ۲ هفته بگذره تا خوب شه (مثلا) بگو سرماخوردگی چون سردم هست اوکیه  یا ...

آره درسته اگه بگم کرونا بیچاره میشم تا بتونم دوباره ببرمش مدرسه.چند بار گواهی پزشک میخوان

نوبت دندون پزشکی داره 

یا آزمایش ناشتا داشت باید ببرم آزمایشگاه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

واقعا خلاصه و مفید😂

آره بابا راستشو بگو یا به نفعت میشه یا به ضرر 😅

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
راستشو میگم.میگم شوهرم بخاطر سرما گفت نره امروز نیازی نیست واسه هر چیز کوچیکی دروغ بگیم

آخه موجه نیست

یا باید دلیل پزشکی باشه یا یه مورد موجه...

آخه دیشب هم تو گروه مامان های کلاس اکثرا گفتن بچه رو نمیفرستن.هوا زیر صفره با برف و بارون!نمیدونم چرا برا ابتدایی ها تعطیل نکردن.