چی میشد اگه منم مریض نبودم...
منم دوست دارم زندگی کنم با خیال راحت 😞
منم شوق زندگی داشتم
آرزو داشتم...
ناشکری نمیکنم ولی به خدا سخته 😭
پنج ساله که خارش شدید پوست دارم و همه جای کمرروپهلو وبازوم لکه افتاده وداره کل بدنم رو میگیره... دکترم زیاد رفتم ولی دلیلش مشخص نمیشه
فاکتور آلرژیم خیلی بالاست....
قندم رفته بالا وخیلی به خاطرش میترسم.😭... رژیم گرفتم که قندم کنترل بشه ولی خیلی لاغر شدم... از قیافه افتادم خیلی روی بدنم تاثیر گذاشته هرکی میبینه میگه چرا اینجوری شدی... چرا اینقد لاغر شدی چقد خشکل بودی چیکار کردی با خودت.... منی که سفید وتوپر بودم الان لاغر و زرد شدم مثل اونایی که تو بستر هستن.... اعتماد به نفسم صفر شده.... خیلی سخته تو عرض چند ماه از یه زن سفید توپر خشکل که همه زیبایش رو تحسین میکردن تبدیل بشی به یه زن لاغر وزرد ومریض....
به خاطر اینکه قندم رفت بالا یهو ترس افتاد به جونم
افسردگی واسترس واظطراب شدید گرفتم کارم شد گریه وزجه وبی قراری.... مثل مرغ سر کنده شدم....
از اینکه چرا قند گرفتم...چرا نمیتونم به وزن قبلیم برگردم تا زیباییم رو بدست بیارم.... روحیمو وشور شوقی که برای زندگیم داشتم بدست بیارم.... دوست دارم تو چشم شوهرم زیبا باشم 😭 خیلی دوسش دارم... زندگیمون خیلی خوبه... شاید از نظر مالی خیلی خوب نباشیم ولی جونمون برا هم در میره
از اینکه من دارم غصه میخورم اونم ناراحته
دوست داشتم همون زنی باشم که اون دوست داشت مثل قبل همه این اتفاقا..... ولی من که دیگه چیزی ازم نمونده 😭😭 با کدوم روحیه با کدوم انگیزه با کدوم زیبایی..... از لاغریم پیشش خجالت میکشم... 😞
الان یه ماهه زانوهام درد میکنه وبه شدت میسوزه.... که امونم رو بریده.... درد وسوزشش وحشتناکه
آرنج دوتا دوستامم مدتیه همین جوری شده میسوزه
بند بند انگشتام همین جوری شده
دکتر ارتوپد تشخیص داد ساییدگی زانو دارم.... آزمایش روماتیسم انجام دادم جوابش هنوز نیومده
میترسم روماتیسم داشته باشم
به خدا دیگه کم آوردم