2777
2789
عنوان

خوش به حال اونایی که سالمن😭😭

2517 بازدید | 119 پست

چی میشد اگه منم مریض نبودم... 

منم دوست دارم زندگی کنم با خیال راحت 😞

منم شوق زندگی داشتم 

آرزو داشتم... 

ناشکری نمیکنم ولی به خدا سخته 😭

پنج ساله که خارش شدید پوست دارم و همه جای کمرروپهلو وبازوم لکه افتاده وداره کل بدنم رو میگیره... دکترم زیاد رفتم ولی دلیلش مشخص نمیشه 

فاکتور آلرژیم خیلی بالاست.... 

قندم رفته بالا وخیلی به خاطرش میترسم.😭... رژیم گرفتم که قندم کنترل بشه  ولی خیلی لاغر شدم... از قیافه افتادم خیلی روی بدنم تاثیر گذاشته هرکی میبینه میگه چرا اینجوری شدی... چرا اینقد لاغر شدی چقد خشکل بودی چیکار کردی با خودت.... منی که سفید وتوپر بودم الان لاغر و زرد شدم مثل اونایی که تو بستر هستن.... اعتماد به نفسم صفر شده.... خیلی سخته تو عرض چند ماه از یه زن سفید توپر خشکل که همه زیبایش رو تحسین میکردن تبدیل بشی به یه زن لاغر وزرد ومریض.... 

به خاطر اینکه قندم رفت بالا یهو ترس افتاد به جونم 

افسردگی واسترس واظطراب شدید گرفتم کارم شد گریه وزجه وبی قراری.... مثل مرغ سر کنده شدم.... 

از اینکه چرا قند گرفتم...چرا نمیتونم به وزن قبلیم برگردم تا زیباییم رو بدست بیارم.... روحیمو وشور شوقی که برای زندگیم داشتم بدست بیارم.... دوست دارم تو چشم شوهرم زیبا باشم 😭  خیلی دوسش دارم... زندگیمون خیلی خوبه... شاید از نظر مالی خیلی خوب نباشیم ولی جونمون برا هم در میره 

از اینکه من دارم غصه میخورم اونم ناراحته 

دوست داشتم همون زنی باشم که اون دوست داشت مثل قبل همه این اتفاقا..... ولی من که دیگه چیزی ازم نمونده 😭😭 با کدوم روحیه با کدوم انگیزه با کدوم زیبایی..... از لاغریم پیشش خجالت میکشم... 😞

الان یه ماهه زانوهام درد میکنه وبه شدت میسوزه.... که امونم رو بریده.... درد وسوزشش وحشتناکه 

آرنج دوتا دوستامم مدتیه همین جوری شده میسوزه 

بند بند انگشتام همین جوری شده 

دکتر ارتوپد تشخیص داد ساییدگی زانو دارم.... آزمایش روماتیسم انجام دادم جوابش هنوز نیومده 

میترسم روماتیسم داشته باشم 

به خدا دیگه کم آوردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای اینکه اصلا قند نخوری که لاغر بشی 

بهتر بود حسابی ورزش کنی 

تا قندت کنترل بشه 

الانم شروع کن به ورزش 

همراه با مصرف پروتیین تا ماهیچه بگیری 

برای الژی هم حواست به شامپو یا صابونی که مصرف می کنی باشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
خدا درد و میده درمونم میده عزیزم ناامید نباش  افسرده شدی انگار...پسوریازیس نیست ؟

نمیدونم مشکل پیوستیم چیه.....

البته فریتین خونم هم بالاست 

از دکتر رفتن خسته شدم 

آخ بمیرم برات

منم یک سال بود خارش امونمو بریده بود امسال رفتم پیاده روی کربلا واقعا از آقا جان خواستم خوبم کنه😥خسته بودم و کلافه 

باورت میشه از وقتی اومدم از کربلا خوب خوب شدم؟؟؟ 

فقط نیت کن امسال برو اربعین😭😭😭

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نمیدونم مشکل پیوستیم چیه..... البته فریتین خونم هم بالاست  از دکتر رفتن خسته شدم

منم خیلی رفتم دکتر فقط لتیزن به بدنم جواب میداد

من حتی کربلا رفتم هم میخوردم ولی بعد اون معجزه شد برام😭😭😭😭

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

آره کبدم سالمه... به خاطر رژیم رنگم زرد شده 

خب خداروشکر 

ببین تنها نمون 

خودتو مشغول کن 

مخصوصا ورزش و باشگاه خیلی تاثیر داره  

مادربزرگ من همیشه میگه  ادم نباید بیکار بمونه 

سر خودتو گرم کن جوری ک کمتر ب بیماریت فکر کنی 

خیلی تاثیر داره ها خودتم شاد باش 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
به جای اینکه اصلا قند نخوری که لاغر بشی   بهتر بود حسابی ورزش کنی   تا قندت کن ...

دیابتی ها فکر نکنم بتونن چاق بشن چون قندشون میره بالا.... همراه با رژیم پیاده روی هم داشتم عزیزم ولی الان زانوهام درد میکنه 

نمیدونم مشکل پیوستیم چیه..... البته فریتین خونم هم بالاست  از دکتر رفتن خسته شدم

خدا خودش بهت نیرو بده عزیزم ناامید و خسته شیطانه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸