2777
2789

تو همه ی تاپیکات گفتی بیاین تاپیک قبل

بعدشم اون تاپیکه رو گزارش زدی ترکوندی

واقن ما رو چی فرض میکنید!؟

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
میشه نبخشیش واقعا حالم بد شد وقتی توضیح دادی،شغلش چیه ؟ چند سالشه ؟ مشکل اعصاب داره؟ بگو غیرت این نی ...

تو شرکت باباش کار میکنه

۲۶ سالشه

دکترای مهندسی ای تی داره خیر سرش تحصیلکرده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همه ی تاپیکات گفتی بیاین تاپیک قبل بعدشم اون تاپیکه رو گزارش زدی ترکوندی واقن ما رو چی فرض میکن ...

اون تاپیکی که گفتم گزارش بزنید عکس دخترعمو هام رو با خودشون گذلشتیم وعی هر کهری کردم پاک نشد و گوگلی شد واسه همین گفتم گزارش بزنن

اون تاپیکی که گفتم گزارش بزنید عکس دخترعمو هام رو با خودشون گذلشتیم وعی هر کهری کردم پاک نشد و گوگلی ...

پس اون تاپیکت ک میگی ماجراشو تعریف کردی کدومه نیست اصلا

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
تو شرکت باباش کار میکنه ۲۶ سالشه دکترای مهندسی ای تی داره خیر سرش تحصیلکرده است

فکر میکردم یه انسان بی سواد بی فرهنگ باشه ، بنظرم ببخشی دفعه ی بعد خفه ات میکنه ،جاتو جدا کن صحبتم نکن

شرمندگی که جواب نمیشه به شرطی برگرد که حتی حق نداره به تیپتم گیر بده

میخوام بهش بگم به شرطی برمیگردم

دیگه اذیتم نکنی 

داد و هوار نکنی 

به لباس و ارایشمم گیر نمیدی 

انگشتت به هوای کتک بهم بخوره دیگه رنگمم نمیبینی