2777
2789
عنوان

فيلم ترسناك

264 بازدید | 16 پست

فيلم فوق ترسناك خارجي ك توعمرتون ديدين رو معرفي ميكنين؟يعني واقعا ترسناك باشه منو شوهرم كلا عاشق فيلماي فوق ترسناكيم،نميدونيم ديگه چ ببينيم خيلي ديديم اگر ميدونين بنويسين

توطئه امیز سری یک تاسه

دابه قسمت شش

سجین همه قسمتا

اینا ترسناکن واقعا 

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤

[QUOTE=268638222]توطئه امیز سری یک تاسه دابه قسمت شش سجین همه قسمتا اینا ترسناکن واقعا [/QUOTاره ديدم،ولي بيشتر فيلمهاي اروپا و امريكا ميبينيم ،ترك كيه نميبينين سجين فكر كنم ترك بود نديديمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=268638222]توطئه امیز سری یک تاسه دابه قسمت شش سجین همه قسمتا اینا ترسناکن واقعا [/QUOTاره ديد ...

منم فکر میکردم چون برا ترکیس فیلم قوی نیست شک داشتم ببینم خیییلی فیلم ترسناک دیدم ولی اینو خوشم اومد

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
سجین یه اپیزود داشت که یه خانوم روانپزشک برای پایان نامش با یه حاج اقایی میرن یه شهر اون خیلی تاثیر ...

این قسمت پنج دابه نبود؟ 

نمیدونم قاطی کردم هرکدوم بود خیلی بد بود

اصن این فیلمای ترسناک ترکی شورشو در اوردن قشنگ ادم میگرخه همشم درباره طلسمو جادو اخرشم میگه داستانش واقعی بود کرکو پر ادم میریزه

اصن این فیلمای ترسناک ترکی شورشو در اوردن قشنگ ادم میگرخه همشم درباره طلسمو جادو اخرشم میگه داستانش ...

بخدا من بعد دیدن اون چند روز حالم بد بود بقول تو اخرشم گفتن همش واقعی بوده خیلی انرژی بدی میگیره ادم

بخدا من بعد دیدن اون چند روز حالم بد بود بقول تو اخرشم گفتن همش واقعی بوده خیلی انرژی بدی میگیره ادم

اره چون فرهنگشون مثل ماست خیلی تاثیر گذاره

سجین یه اپیزود داشت که یه خانوم روانپزشک برای پایان نامش با یه حاج اقایی میرن یه شهر اون خیلی تاثیر ...

اونکه دابه 6بود روانپزشکه اسمش ابرو بود دختره مثلا جن زده بود اسمش کبری بود خیلی مسخره و خنده دار بود خدائیش. 

اصن این فیلمای ترسناک ترکی شورشو در اوردن قشنگ ادم میگرخه همشم درباره طلسمو جادو اخرشم میگه داستانش ...

عجیب میدونی چیه ترکا هر چی فیلم ترسناک ساختن  همشون بر اساس واقعیت میزنه عجیب نیست؟ 

یه فیلم دیدم از همین برگرفته از واقعیت ترکی جنها 4 نفرو میکشن 😳 مزخرفش همینجاست که معلوم میشه دروغه

برای شهرت و فروش فیلمشون میزنن واقعی. 

کلا چندین ساله کمپانیها چه میدونم کارکردانهای فیلمهای ترسناک برای فروش بیشتر فیلمهاشون میزنن برگرفته از واقعیت در صورتی دروغن.