2821
2789
عنوان

الان ت چ حالین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 100 پست

منتظرم پسرم بخوابه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناراحت 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

[QUOTE=268634376]ناراحت دارم التماس بی بی میکنم پول کرایه گیرم بیادبرم سرخاک مادرم😔💔

الهی بمیرم]

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
منتظرم پسرم بخوابه

اوو چرا بیدارعدمنم بچم تازع خوابید

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

دل آشوب 

در شرف تنها شدن و دل کندن از یع رابطه ...

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

کنار شوهرم دراز کشیدم اون ۳ ساعته خوابه ولی من خوشحال و خندان در سایت در حال گردشم ... و هر از گاهی به اینترنت سرعت پایین حرفای جذابی میزنم (خدا دهن بندگانشو پاک نگه داره همیشه 🤭) 

در کل چند وقتیه حالم خداروشکر خیلی خوبه .. قبلا خیلی ناراحت و افسرده بودم ولی جدیدا کلی کتاب میخونم و زبان ترکی رو شروع کردم یاد میگیرم و برای زندگیم هدف گذاشتم ورزش میکنم و می‌رقصم روحیمو کلا خوب کردم ..‌‌اینو فهمیدم فقط یه بار رندم ارزش ندارن کل زندگیمو غصه بخورم و بیکار باشم میتونم کارای که دوست دارمو بکنم حتی با شرایطی که شوهرم اجازه خیلی کارا رو بهم نمی‌ده 🤭 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
ناراحت دلم گرفته😔شوهرم صبح تصادف کرده الان بیمارستانه دلم پیششه

اخه چرا پیشش نموندی