2777
2789
عنوان

خانوما ی سوال؟

193 بازدید | 44 پست

دکتر برام ازمایش نوشته فک کنم ازمایش هورمونی هس چون گفته دوروز لبنیات نخورم صبم سه ساعت  بعر از بیدار شدن برم ازمایش.اشکالی نداره تا صب نخوابم؟منظور ینی تو نتیجه ازمایش تاثیر داره خوابیدن یا نخوابیدن؟

اتفاقا میزان خواب توی آزمایش هورمونی تاثیر میذاره

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

وا

چ ربطی داره 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم این اشتباهو کردم، استرس داشتم همش دو ساعت خوابیدم بعدش دو ساعت بعد بیدار شدنم رفتم آزمایشگاه، پرولاکتینم رو خیلی بالا نشون داد آزمایش

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...