2777
2789
عنوان

تو یه رابطه ای هستم که

1770 بازدید | 28 پست

طرفمو دوست ندارم ،اونم ولم نمیکنه وقتی میگم جدا شیم کولی بازی در میاره میگه تو وابسته ام کردی و از این حرفا،یا خیلی بهم باج میده که نتونم برم .هر چی از اول گفتم من دوستت ندارم ،گفت به مرور علاقمند میشی،گفتم شاید راست بگه ،چون خییلی پول به پام میریخت،گفتم کی از این بهتر.ولی الان ۶ سال شده و هنوز بهش سردم ،خیلی اذیتم ،دلم نمیخواد ببینمش ،غصه ام میگیره روزهایی که باید ببینمش،همش لحظه شماری میکنم تموم شه

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم ترین دلیل عادت کردنته  تو عادت کردی باهاش باشی 

حتی اگه بره تو خیلی عذاب میکشی.  سعی کن با یه هنر یه کار وقتتو پر کنی  باهاش زیاد نباشی . اونم دلسرد میشه کم کم بدون وابستگی ازهم جدا میشین

😒چارش ی دکمه بلاکه حتی اگ خیلیم زجه زد فقط میدونم گناه داره💔نابودش کردی متاسفم برات

چیکار باید میکردم ،همش به خاطر دلسوزی من  احمق اینقدر طول کشید.هفته ی اول گفتم نه ،بیمارستان بستری شد،فشارش رفت رو ۱۸،زنگ زد کللی فحشم داد و نفرینم کرد ،تا یه سال این روشش شده بود ،بیمارستان ،فحش و نفرین من ،بعد کلی پول و کادو ،که اولا براش پس میفرستادم ،بعد دیگه بی حس شدم ،گفتم بزار یواش یواش،جدا شیم ،۶ ساااال طول کشید😑

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
۶سال رو چطور سر کردی باهاش بدون عشق... پول ک عشق نمیاره عزیزم...باهاش جدی حرف بزن بگو آینده ندارین ب ...

جدی باهاش حرف زدم ،معلومه که پول به تنهایی خوشبختی نمیاره ،هیچوقت اینقدر به این موضوع ایمان نیاورده بودم ،حالا برای اینکه منو نگه داره ،میگه تا اخر سال میخوام برات ماشین بخرم😑اینطوری تا حالا نگه داشته منو

بهم بزن پ شش ساله خودتو اسیر چی کردی؟  هزارتا کیس بهتر از این میتونستی پیدا کنی تو این شش سال

از خدامه ،کاش راحت بود اینکار

جدی باهاش حرف زدم ،معلومه که خوشبختی نمیاره ،هیچوقت اینقدر به این موضوع ایمان نیاورده بودم ،حالا برا ...

عزیزم شاید هرکسم جای شما بود ب بخاطر این همه خرج کردناش می موند باهاش...اما الان ۶ساله عشقی به وجود نیومده..اگه تموم نکنی هی ادامه پیدا میکنه میبینی ۱۰ساله باهاشی اما هیچی ب هیچی ... و فقط عمرتو تلف کردی

عزیزم شاید هرکسم جای شما بود ب بخاطر این همه خرج کردناش می موند باهاش...اما الان ۶ساله عشقی به وجود ...

اره دنبال یه راهی،هستم اونم آسیب نبینه ،دلم براش میسوزه ،هم هزینه معنوی داده هم مادی 

گرچه ۹۰ درصد خودش مقصر بوده ،هزااااار بار از،همون اول گفتم که من هیچ کششی به تووندارم ،اینم دست من نیست ،وگرنه یه کاری میکردم عاشقت بشم چون به نفع ام هست. ولی واقعا دست من نیست دیگه چی باید بگم؟؟؟

آتو داره ازت؟ 

باهم خیلی راحت بودیم ولی  همچین آدمی نیست که اون شکلی اذیت کنه،یعنی فکر نمیکنم اینطوری باشه ،خیلی مهربون و انسان هست،الیته شغلش یه طوریه از،شمارم  راحت منو چک میکنه که کجام و اینا

فقط ول کن نیست ،از،در بندازی از،دیوار میاد،هر روز و ساعت  زنگ زنگ زنگ ،نفرین ،فحش