من چند ماه بعد از نامزدی وقتی فقط پونزده سالم بود حامله شدم...هنوز مدرسه میرفتم.اون روزی که بعد دو سه بار بیبی چک زدن مطمئن شدم وااااااای دو روز پشت هم اشک ریختم اصلاااااا وقتش نبود دوستای دبیرستانم هنوزم میپرسن اونروز چت بود اونقد گریه کردی.شوهرم با یه مشتریش که ماما بود قرار مدار گذاشت رفتیم سقط کردم خدا بگذره از گناهمون ولی خیلی زود فهمیدم هنوز موعد پریودمم نشده بود هیچکس نفهمیدم ولی خیلی سختی کشیدم 😥حالا شما ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یه دختر خواهر شوهری دارم از اول ازدواجم خیلی اذیتم میکرد وجلو جمع کوچیکم میکرد مخصوصا جمع هایی که مردا وپسرای فامیل بودن ،چندین بار عیب هام جلو شوهرم میگفت وخیلی خجالت زده میشدم😥رو عالم سادگیم یه حرکت روش پیاده کردم که تو همین فامیل ابرو نموند براش همه ازش متنفر شدن