2777
2789
عنوان

باز خواهر شوهر اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 36 پست
پسر شما یکسالشه...اونم یکسالو 8 ماهشه....خیلی کوچیکه...مگه میشه به یه بچه 20 ماهه تذکر داد....فقط باید مواظب بچه ت باشی....اونم کوچیکه حالیش نمیشه.
بزرگترا باید مراقب باشن.واهرشوهرت باید سر بچه شو گرم کنه.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خواهر شوهر منم پرخاشجو ه همش داد میزنه وقتی پسرم میخوابه روانی میشه حیوونکی
همسر مهربانم و پسر نازنینم همیشه عاشقانه دوستتان دارم به وبلاگ پسملیه منم سر بزنین لطفا .حتما http://ariaeshghemamanobaba.niniweblog.com/
آخه میگه میخوام فربدو ببینم بیارش بالا یه بار پسرم تو بغلم داشت شیر میخورد به شکل وحشتناکی گاز گزفت پاشو دلم میخواست بذارم تو گوشش :D
شوهرم از من حواسش جمعتره اما اونا نسبت به زدن دختره بی اهمیتی میکنن تازه یه بار مادرشوهرم با ذوق داشت تعریف میکرد واسه دخترش که افرا هلش داد فربدو
پی کو باکس
نمیشه که نری برو ایه وقت شوهرت نارراحت میشه برو اما همش کنار پسملت باش بگو دست خودم نیست نگرانم
همسر مهربانم و پسر نازنینم همیشه عاشقانه دوستتان دارم به وبلاگ پسملیه منم سر بزنین لطفا .حتما http://ariaeshghemamanobaba.niniweblog.com/
حق با تو آریانا ولی هر وقت این سلطان میادا نریم بالا مادر شوهره یه هفته تیکه میندازه حالا دیگه سعی میکنم مثل بادیگاردا رفتار کنم کاری که شوهرم میکنه و اونا هی وای وای میکنن که بچه لوس میشه و حساسیو از این حرفا اما اون بازم کار خودشو میکنه
پی کو باکس
میتونی بری ولی مراقب بچه باش عزیزم این نظر منه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بذار بچت با بچه ها باشه ولی مراقبش باش ......منم وقتی جایی میرم اگه بچه ای کاری کنه مراقب هستم ....چشم از بچم برنمیدارم محدودش نمیکنم ...کم کم بچه باید یاد بگیره از خودش دفاع کنه
به اندازه باورهای هر کسی ،با او حرف بزن بیشتر که بگویی تو را احمق فرض خواهد کرد