2777
2789
عنوان

خونه در دیوار | خرید خونه

205 بازدید | 9 پست

سلام سلام

یه سوال کسی میدونه قیمت خونه هایی که داخل دیوار میذارن چطوریه؟ اخه متراژ بنا میذارن یکی زمین

ولی مبلغی که میزنن برای کل انگار مبلغ بناست

پس تکلیف زمین چیه؟

اصلا وقتی خونه میخریم قیمت زمین میدیم یا بنا؟😂

یکی بهم توضیح میده🙏🏻🥺

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید

.قیمت هر متر زمین رو میدی 

بعد بستگی به سال ساخت وکلید نخورده بودنم داره قیمتاش

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیمت تموم شده رو میزارن 

نمیان تفکیک کنن که 

مثلا قیمت متری فلان

مصالح فلان قدر متری.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
.قیمت هر متر زمین رو میدی  بعد بستگی به سال ساخت وکلید نخورده بودنم داره قیمتاش

مرسی خوشگلم

یعنی قیمت ساختمون با مثلا حیاطی که داره یکیه؟

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید
قیمت تموم شده رو میزارن  نمیان تفکیک کنن که  مثلا قیمت متری فلان مصالح فلان قدر متری.

پس عزیزم باید کاری به متراژ زمین که نوشته نداشته باشم و به همون قیمت کلی که نوشتن دقت کنم؟

مرسی خوشگلم یعنی قیمت ساختمون با مثلا حیاطی که داره یکیه؟

.اره گلم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)