2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه روبراه شدن شغل شوهرم صلوات می‌فرستین 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

من خودم برا خودم و شوهرم خیلی دیر ب دیر چیز می‌خریم ولی هرچه پول میاد مرتب برا بچه ها لباس و خوراکی و.. تقریبا خودمون دیگه جزو فراموش شدگانیم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

باز گفتم بشینم برا استخدامی بخونم و ببینم آخرش چه خاکی بریزم تو سرم،پدر بیچارم حقوقش جز غذا به هیچی نمیرسه،سه تا دختر مجردیم و آبجیم و بچه هاشم بیشتر خرجشون با ماس

به خدا نمیدونم چجوری میرسونیم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

ما هم همین طور 💔💔💔💔لباسام همه وصله شدن😅ولی دخترم مث پرنسساس ...فقط یه دست لباس مرتب برا بیرون دارم تو خونگی هام هم داغونن

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
باز گفتم بشینم برا استخدامی بخونم و ببینم آخرش چه خاکی بریزم تو سرم،پدر بیچارم حقوقش جز غذا به هیچی ...

عزیزدلم بشین بخون انشالله قبول میشی همه چی روبراه میشه

ما هم همین طور 💔💔💔💔لباسام همه وصله شدن😅ولی دخترم مث پرنسساس ...فقط یه دست لباس مرتب برا بیرون د ...

آی گفتی ..عین ما خخخخ 

عزیزدلم بشین بخون انشالله قبول میشی همه چی روبراه میشه

الهی آمین،خدا کمک کنه خودش

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
باز گفتم بشینم برا استخدامی بخونم و ببینم آخرش چه خاکی بریزم تو سرم،پدر بیچارم حقوقش جز غذا به هیچی ...

انشاله مایه فخر خانواده میشی♥️

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩