2777
2789
عنوان

کادوی مادرشوهری ک ...

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 64 پست

این جریان به شوهرم مربوطه واقعیتش دخالت نمیکنم از من نظر میخواد منم میگم خوبه یا بدِ، سالی یه بار میخواد برای مادرش کادو بخره اذیتش نمیکنم.

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی که مادرشوهرم کادو داده... چی ببرم؟ هنوز نمیدونم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

عهههه دقیقا مثل شرایط منی دختر . مادرشوهر من دوسم داره خیلی ام آدم مهربون و بی آزاریه . اما اصلا نمیدونه تولدم کی هست . من هرسال براش کادو میخرم به هر مناسبتی . تولد. روز زن.... اما اون هیچوقت بهم کادو نداد. کلا بهم یه گوشواره ی یک گرم و نیم سر عقد محضری داد که خییییلی بی ارزش و خنده دار بود . اولین بارم واسه پاگشا سیصد تومن پول ... کلا همین . وضعشم خوبه . منم دلم نمیخواد براش چیزی بگیرم ولی باز مطمئنم خر میشم یه لباس خوبی کفشی چیزی می گیرم

درسته میگید مادرشوهرتون چیزی نداده بهتون اما روز مادر فرق میکنه. تلافی نکن. یه کادو مناسب درآمدتون بخر یا پول بده

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
راس میگید؟؟

اره واقعا

اگه کادوی عقد میداد بهت،  بهتر بود یه شالی روسری میخریدی

الان با این شرایط همون شیرینی

اگرم قند داره هیچی نبر😂ساقه طلایی با شیرخرما ببر براش رژیمیه😂😂😂😂

ی جعبه شیرینی  بخاطر اینکه اون ب من ارزش نزاشت ی انگشتر برا من نخریده وقتی یلدایی آورد اینقد ...

برا من یلدام نیوردن ،ب شوهرم گفته بود لباس عقد چرا خریدی براش خودش باید میخرید ،درصورتی ک رسمش‌ون اینجوری نیس 

تولد عالم و ادمو تبریک میگه جز من