2777
2789
عنوان

کسایی که از لپتاب سر در میارن بیان

148 بازدید | 11 پست

برای کارای دانشجویی و گرافیکی چه لپتابی خوبه؟با ۳۰ تومن میتونم لپتاب خوبی بگیرم که ۷ ۸ سالی برام کار کنه؟چه مدلی پیشنهاد میدید؟

کار دانشجویی اگر کارای گرافیکی یا برنامه نویسی توش باشه باید دقت کنید که رمش 8 گیگ باشه و کارت گرافیکش چیزی باشه که بتونید باهاش کار کنید. ولی اگر صرفا تایپ و این چیزاست خیلی هزینه نکنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
کار دانشجویی اگر کارای گرافیکی یا برنامه نویسی توش باشه باید دقت کنید که رمش 8 گیگ باشه و کارت گرافی ...

ببین من دانشجوی فرهنگیانم میدونم بعدا انیمیشن سازی و .. ازین چیزا دارم  جزوه واحدای درسیم به نظرت تا چقدر هزینه کنم؟🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من دانشجوی فرهنگیانم میدونم بعدا انیمیشن سازی و .. ازین چیزا دارم  جزوه واحدای درسیم به نظ ...

تو مقاله های نت بگردید لپ تاپی که کارهای انیمیشن سازی چقدر رم و کارت گرافیک میخواد.

بعد که مقدارشو پیدا کردید اسمشو سرچ کنید قیمت دستتون بیاد.

یعنی برای خرید باید قطعات رو تک تک بررسی کنید. باطریش چطوری باشه رمش چند گیگ باشه هاردش مناسب باشه. تعداد درگاههای یو اس بی 

مقاله بخونید و اطلاعاتتون رو بالا ببرید.

لپ تاپ من ایسوس هست. ولی دیگه با قیمتی که من خریدم گیر نمیاد. 

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
Core i7 ب بالا باشه  رم‌و‌گرافیک بالا  برند لنوو خوبه ایسوس فقط پول برندشه ک گرون تره&nb ...

آره حتما core i7 باشه