2777
2789
عنوان

میخام خودمو بکشم گناهه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 69 پست
این انصاف نیس 😢

عزیزم!  این چله نور هست. یکی تو همین ساین نوشته بود که باطل السحر هست و خودش امتحان کرده بود!  می گفت اولش که شروع می کنید یکم اذیت می شین که نشون می ده این دعاها داره تاثیر خودش می راه و اگه طلسم و دعایی یا یه چیز منعی تو زندگیتون هست داره باطل و بی اثر می شه 

برای چهل روز  در طول روز برنامه ریزی کن و اینها رو انجام بده 

چله نور

برای شروع چله صدقه حتما بدین

آیه الکرسی +۴ قل

۱۰۰ تا استغفرالله ربی و اتوبه الی

۱۰۰ تا صلوات هدیه به فرشتگان و ارواح حامی

۱۰۰ بار یا نور

زیارت آل یس

یا ارحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدالعنتشون کنه اگه میزاشتن پزشکی میاوردم روزی ۱۴ ساعت درس میخوندم الان ت بگو یه خطم نمیتونم

این تاپیک بخون. ببین میگرن عصبی نداری؟ 

تا حالا بوتاکس کردی برای میگرن؟ 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1333665/میگرن-عصبی

یا ارحم الراحمین
امتحان کردم گف عفونته یچی داد گف بجوشون بعد با اب بشین ت لگن ولی جواب نداد

به نظرم این دکتر طب سنتی که رفتی خوب نبوده!   اگه می تونی یه دکتر خوب سراغ بگیر و برو پیشش! حتی اگه شهر دیگه باشه! 

گناه داری. خیلی داری اذیت می شی!   ان شالله همون دکتری که بتونه مشکلت بفهمه سر راهت قرار بگیره و درمانت کنه! 

یا ارحم الراحمین
ت دعا کن من خوب شم من رایگانکل نی نی سایتی هارو ویزیت میکنم😄

شما که انقدر دل بزرگ و مهربونی داری. همت کن و خودت مثل یه کاشف برو علت این سردرد پیدا کن! 

و ان شالله یه روزی همین اتفاق سبب بشه درآینده یه پزشک باشی که بتونی کسانی که از دردهای ناشناخته رنج می برند مداوا کنی چون خودت این درد حس کردی!  این راه رفتی!  و واقعا بیمار درک می کنی! 

از سر خوشی و شکم سیری و برای پول دنبال پزشکی نرفتی!  دنبال این رشته می ری چون می خواهی درد انسان های بی گناهی مثل خودت کمتر کنی! 🌷🌷🌷

یا ارحم الراحمین