2777
2789
عنوان

میل به برتری

106 بازدید | 16 پست

سلام خانومیا، شب بخیر 

من ی چالشی برام به وجود اومده، توی محل کارم ی همکار دارم که حرفاش برام آزار دهندست اما نمیدونم با منظوره یا بی منظور اما لحنش ی مدلیه که من ناراحت میشم. مثلا اون روز از لباسم تعریف کرد، منم تشکر کردم بعد گفت رفتی سرقرار اینو بپوش من خیلی بهم برخورد ... ی سری دیگه اومد گفت ته اینجا منم که خیلی هم زحمت کشیدم تو اینجا نمون 

نمیدونم منظورش چیه 

شما چی برداشت میکنید؟

چند سالشه؟

از شما زودتر وارد اون محیط کاری شده؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حرف بدی نزده. منظورش اینه ک من ک این همه اینجا موندم تهش ب چیز خاصی نرسیدم تو وقتتو تلف نکن .

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

شما بنظر یکم حساسی 🤔

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
۳۶, بله سه چهار سال زودتر اومده

منم همین مشکلو دارم با دخترای محل کارم

نمیدونم چرا انقد لج میکنن

در حالیکه بخدا قسم من کارای اونارو هم انجام میدم

از همشونم زودتر اومدم

یعنی یک ماه بعد از تاسیس اونجا بودم

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا