2777
2789
عنوان

دعوا با بابام

314 بازدید | 18 پست

ی روز مامانم رفته بود بیرون و داشتم آشپزی میکردم

پسرم داشت با ی بطری آب بازی می‌کرد و همش میگف مامان از اینا برام بخر از اینا برام بخر....منم یهو گفتم بابابزرگ میدونه از اینا کجا داره بگو برات بخره..

بعد چند دقه بابام بهم گفت تو چرا اینجوری هستی تازه یک قطعه زمین بهت دادم و کلی حرف بارم کرد و گفت این اخلاقت رو درست کن...خیلی بده

بعدم حرفمون شد و دقیقا نمیدونم چی شد گفت من چیکار کنم شوهرت بهت پول نمیده...چون اون نمیده من باید بدم؟؟؟

در حالی که من پول دارم خودم

بعدم ناراحت شدم و گفتم اصلا خونتون احساس راحتی نمیکنم که اینقد از پول حرف می‌زنید

در حالی که از نظر اونا من پولکی هستم

که البته اونم چون پدرشوهرم خیلی به پسرم بها میده و براش چیز میز می‌خره ولی بابای خودم دریغ از ی آبمیوه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی بنظر منم واقعا هستی

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

آخرم گفتم نمیام جایی که اینطوری باهام برخورد میکنن اونم گفت نیا

۲۰ روز نرفتم بعد بنا به دلایلی رفتم که یک شب اونجا بمونم و موقع برگشتن بطری آبی که برا پسرم خریده بودمو بهش نشون دادم و گفتم این اونقد ارزش نداش که اونطوری با من برخورد کردی و مبلغ حسابم رو نشون دادم که شوهرم بهم پول میده پس باهاش با احترام برخورد کن چون همسرم چندبار گفت چرا بابات جواب سلامم رو نمیده چیزی شده ...نمیخواستم بدونه دعوام شده ولی دیگه گفتم یکم بحثمون شد شاید واسه اونه ولی به تو ربطی نداش