2777
2789

من خیلی تحقیق کردم و مدل مکس دیپوینت خریدم ولی فکر کنم اشتباهی d5i اوردن اونم بد نیست خوبه مکس بهتره یکم ظاهرش فرق داره

هنوز مجردم البته 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا نخرید دیپوینت نخرید، ازین مارک و شرکت گارانتیش مزخرفتر نداریم، ما دو ماهه دوقلوشو خریدیم، از فردای روزی که نصاب هیچی‌ندانشون اومد نصب کردفریزرش مشکل داره یخسازش بجا یخ آب میریزه تو یخچال کل وسایل فریزرمون نابود شدن ده بار نمایندگی تعمیرکارشو فرستاده نمیتونن درست کنن هر روزم بدتر میزنن یه جا دیگشوخراب میکنن ، کاش دستمون میشکست یخچال عوض نمیکردیم همون قدیمیای خودمونو استفاده میکردیم ، هنوزم که هنوزه درست نشده فکر کنید تو شصت روز که خریدیم ده دوازده بار رفته تعمیر! پنجاه میلیونو تو آب ریختیم هیچ اعصابمونم نابود شد. بهشون میگیم عوض کنید انگار نه انگار هر روز دوباره تعمیرکار میفرستن

منم یخچالمو میخاستم عوض کنم بیشتر از یک ماه تحقیق کردیم

از دیپوینت و کلور درصد بالایی نارضایتی داشتن

منم نخریدم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم
والا تبلیغشو خیلی میکنه

دیگه ببینید تبلیغ زیاد یعنی چی! یعنی جنس بدردنخورو بزور میخوان قالب کنن. 

من همین الان زنگ زدم باز دعوا کردم باهاشون میگم نمیتونید تعمیر کنید یا اصلا جنس آشغال خراب غیر قابل تعمیر دادید بردارید ببرید برا خودتون اصلا حرف تو کلشون نمیره میگه باز تعمیرکار میفرستیم

من رفتم دوو خریدم دیپوینت واقعیت ترسیدم تازه خریدم

دوست عزیز چه مدل خریدی؟ 

راضی هستی؟ 

منم میخام دوقلوی دوو بخرم 

ولی واقعا گرون شده و از نظر کیفیت نمیدونم 

لطفا راهنماییم کن

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم