سردار مون به گفته خودشون عضو هیچ حزب و جناحی نیست حاجی خود عمل بود صندلی و میز کارش تو کوه و صحرا بو ...
اره من خود مذهبی نیستممم ولی خیلی عاشقش،بودم دوست داشتم ببینمش حیف رود از دنیا رفت دل باید پاک باشه خدایش دوستش داشتم دارم اصلانم اهل چادر یا مذهب نیستم ولی بدجور به دلم نشسته بود حاج قاسم گلم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بفرما یکی هم بزن تو گوشم! من پرسیدم با این لحن توهین آمیز جوابتون رو دادن؟ بله در مورد یارانه ندید ...
عزیزم به خیلیا ندادن مثلا به ما ندادن چون دو تا ماشین به نام ما بود در صورتی که یکیش همون ۹۴ فروختیم ولی طرف هنوز سند نزد با اینکه وکالت دادیمش چون لیزینگی بود نمیشد همون موقع سند بزنیم براش بعد گفتیم سندم زد ما اعتراضم زدیم ولی اصلا خبری نشد.
این قدر که دیدم از سهام عدالت و اینا گله داشتن دیگه چیزی در مورد یارانه نشنیده بودم کسی بگه
نه اینجوریا نیس به خیلیا نمیدن مثلا پدرشوهرم بازنشسته اس اما بهش ندادن چون گفتن حقوقت ۱۵ تومنه کافیته به برادرشوهر مجردم ندادن چون شاغل بود به بازاریام اکثریت ندادن