2777
2789
عنوان

منظور این پسر چی بود؟🧐⁉️

244 بازدید | 18 پست

بهم گفت بهت نمیاد داداش داشته باشی رفتارهات خیلی دختروونه س اوناییکه برادر دارن چون با پسر بزرگ میشن یکم خودشون هم پسرونه میشن ولی تو خیلی دخترونه ای و بهت میخوره خواهر داشته باشی 

منظورش چی بود؟ رفتارهای دختروونه چجوریه ؟؟

#روش جدید مخ زنی

سلام به آن غمی که گمان می‌بری قرار نیست از تو دور شود ولی شاید این آخرین شبِ آن باشد!مرا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم . که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم .ولی یک‌ چیزی بگم یادتون بمونه: ‏«گاهی‌ وقتا بدشانسی‌ هامونم از سَر خوش‌ شانسی‌ هستش» این رو بعدا متوجه‌اش می‌شیم.. .  اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار خودش ب همجنس خودش گرایش داره 😐

چرا دری وری میگ

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻