2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینجورین؟! 😑😶

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 41 پست

بی فرهنگن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
البته همه نه

پسرای مدرسه اینجا هم همشون همینن

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اروم نیستم مادرو خواهرشو میبندم به فوش 😐

ازم دورن یکم وگرنه یه چشم قره ای میرفتماا😐😂

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
فقط بگو کدوم شهری که اصلا دانشگاه هم قبول شدم میام😂😂😂 رشتت چیه

هنر دانشگاه اصفهانم😂

اگه یکم بجا سختگیری به پوشش دخترا به شعورشون و همچین بجا لوس کردن پسرا به تربیتشون وقت میزاشتن وضع این نمیشد هر خروسگی اعصاب آدمو خوردکنه

توی خاطرات بجز تو/ برگ یاد همه پژمرد/ اخرین لحظه بودن/زیر بار غم تو مرد/ چقدر امشب تو سکوتم/ کوچه باز عطر تو داره/ بوی یاس و شب و خونه/ تورو یاد من میاره/ یاد تو لالایی میشه/ واژه ها مثل ستاره/ ولی تو نیستی و شعرم/ آسمونش ماه نداره/از عطر یاس کوچه ها/تاچشم کور از گریه ها/ با عطر یاد تو زنده ان/ تا باز برگردی به خونه🧡(:
دانشگاهت دولتی یا آزاد و پیام‌نور؟

ازاد

اگه یکم بجا سختگیری به پوشش دخترا به شعورشون و همچین بجا لوس کردن پسرا به تربیتشون وقت میزاشتن وضع ا ...

دقیقا