2777
2789

مثلا وقتی کسی زنگ میزنه فلانی دنبال دختر میگرده من دختر شمارو معرفی کردم بعدش به شکل باشه بهتره؟

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

بعضی پسرها هستن که به مادرشون می‌سپارن دنبال دختر خوب باشه و بعضی دیگه که حتی روحتم‌ خبر نداره دیدنت‌ و پسندت کردن! آره مراحل داره خانواده پسر زنگ میزنن و با اجازه میان خواستگاری! اگه معرفی شده باشی اول مادر پسره میاد ببینتت‌ ولی اگه دیده باشنت‌ خواستگاری میان هم مادر و هم پسر به همراه یه نفر دیگه. جلسه دوم که معرفی شدی پسره میاد و باهاش حرف میزنی! یادت باشه اگه واقعا به دلت نشست به جلسه سوم بکش در غیر این صورت خودتو بدبخت نکن‌. حالا اونایی که پسندیدنت‌ هم همون مرحله اول قرار آشنایی میزارین‌ اگه همو پسند کردین اگه بازم دلت نشست نرو جلو. من معرفی شده بودم جلسه دوم پسره اومد ولی ازش خوشم نمیاد، دلم نخواست قسمت با دلِه!

(♥︎)𝗂𝖺𝗆 𝗌𝗍𝗂𝗅𝗅 𝗍𝗁𝖾 𝗌𝖺𝗆𝖾 𝗌𝗍𝗋𝗈𝗇𝗀 𝗀𝗂𝗋𝗅

سلام من تاپیکای قبل شمارو خوندم خواستم بپرسم الان دلتون براهمسرتون تنگ نمیشا؟یا نمیگین که حداقل کاش پیشم بود و اینا؟

چون منم باشوهرم اختلاف دارمو ازش بیزارم میخام ببینم اگه جداشم بعدش چی میشه پشیمون میشم یاچی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من تاپیکای قبل شمارو خوندم خواستم بپرسم الان دلتون براهمسرتون تنگ نمیشا؟یا نمیگین که حداقل کاش ...

منم همیشه خانم رز رو دنبال میکنم دلم میخواد اینو بدونم آیا دلشون تنگ میشه ؟ آیا الان با مادرت زندگی می‌کنی 

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...