چرا اکثر خانومایی ک تو نینیسایتن تو سن خیلی پایین ازدواج کردن؟ من میبینم دختر 17، 18 ساله میاد از مشکلات زناشوییش میگه واقعا برام عجیبه
بُــــــگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی
آهنگ اشتیاق دلی دردمند را
شاید ک بیش از این مپسندی به کار عشق
آزار این رمیده ی سر در کمند را
بُــگذار سر به سینه ی من، تا بگویمت
اندوه چیست، عشق کدامست؟ غم کجاست؟
بُــــــگذار تا بگویمت این مرغ خسته جان
عمریست در هوای تو از آشیان جداست
چون از دنیای واقعی میان! دختردایی من ۱۴ سالش بود نامزد کرد تازه یکی دوسال دوست پسرش بود طرف! فامیل زنداییم دختره۱۳ ساله با مرد۳۰ ساله شوهر کرد! خب حتما عقلشون میرسه دیگه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
ساناز برا ماهم بخداااا...حالا من خودم اینجوری نبودم ولی بنظرم سن مناسبی نیس تو 17 18 سالگی خاسته هات خ متفاوته خیلی احساساتی تصمیم میگیری نمیدونم والا
ما که تو زندگیشون نیستیم شاید واقعا به اون بلوغ رسیده باشن شایدم تحصیلاتشونو ادامه داده باشن کاش فقط هرکس،تو هر سنی که ازدواج میکنه،فقط سالم باشه و خوشبخت.وگرنه مشکل تو زندگیه همه هست.
ببین من و تو ما شدیم رفت...توی 👈❤👉 هم جا شدیم رفت...😉
غرغرو منم ب این خ فک میکنم تو این مملکتی ک دیپلم ولیسانس دیگه شان اجتماعی نداره چرا دخترا باید بی تحصیلات باشن حالا اگه درسم ادامه بدن ک عالیه
اخه کجاش عحیبه؟خودمون پسندیدیم و خواستیم دیگه چرا نداره
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
ازدواج تو سن پایین زیادم بد نیس.خاهر دوستم 16عقد کرد ولی وااقعا خونه زندگی جمع کن بود...یا دخترعموی همسرم الان17سالشه عقد کردن و خوب ان باهم.مهم اینه ک از زندگی درک داشته باشن..
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))