2777
2789
عنوان

چقدر دختر خوب کم شده پسر یکی از فامیل ها با تحصیلات و شرایط خوب مجرده

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادن متاسفانه تو چشم نیستن 

مثل گنج تو اقیانوس ک از چشم پنهانه😁

هرچیز خوبی دور از دسترسه و سخت به دست میاد😁

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

هر چی سن آدم میره بالا و خوب مدرک تحصیلی بهتری میگیره کار خوبی پیدا میکنه و درآمد بالاتری داره خودبخود توقعاتشم بیشتر میشه. دیگه اگه مثلا دختر دیپلمه بهش معرفی کنن از یه خانواده متوسط به چشمش نمیاد.

ولی وقتی خود پسر تو شرایط مالی و تحصیلی پایین تری هست براش مهم نیست که دختره کار کنه تحصیلات بالا داشته باشه همه جوره خوشگل باشه و از یه خانواده پولدار باشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
مثل گنج تو اقیانوس ک از چشم پنهانه😁 هرچیز خوبی دور از دسترسه و سخت به دست میاد😁

فکر میکنم چون خیلی اهل ظاهرسازی و خودنمایی نیستن این دخترها توی دید نیستن

دوست منم فوق العادس ولی چون ظاهرمعمولی داره و کلاً سر و تیپشم سادس کسی سمتش نمیره

چرا باید وقتی که قراره یه عمر با یکی زندگی کنه عوض اینکه خودش پیدا کنه به بقیه بگه براش پیدا کنن ازد ...

چند سالته چنین دیدگاهی داری؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هر چی سن آدم میره بالا و خوب مدرک تحصیلی بهتری میگیره کار خوبی پیدا میکنه و درآمد بالاتری داره خودبخ ...

نه پسر پر  توقعی نیست ولی نمیدونم به همه سپرده دختر پیدا کنن مادرش همه میگن دخترا ازدواج کردن یا سنشون کمه یا ...

یا حضرت زهرا نگاهمان کنید.  
فکر میکنم چون خیلی اهل ظاهرسازی و خودنمایی نیستن این دخترها توی دید نیستن دوست منم فوق العادس ول ...

اره اینم هست البته ولی دلایل دیگه ای هم داره

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
معتبر هست؟

لابد انتظاراتش بالاست! دختر چند ساله میخواد؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...