2777
2789

شینیون بلدم مثلا

بافت پتو، تریکو بافی، رانندگی، کیک و شیرینی رو کاملا بلدم و.... 

اما همش نسبت به بقیه حس ضعف دارم... شایدم برا اینه که به چشم هیشکی نمیاد انگار😶🙂

نمیدونم چیکار کنم. 

21 سالمه و یه بچه هم دارم... 

شما هم اینطوری هستین؟ 

نسبت به کسی حس ضعف دارین؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد بنفس ندارید

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

شاید این هنرها اون چیزی نیستن که تو رو راضی میکنن

شاید یه هدف دیگه ای داشتی که بهش نرسیدی برای این نسبت به خودت همچین حسی داری

وگرنه به نظرم اگر آدم از خودش راضی باشه دیگه ری اکشن اطرافیان براش زیاد مهم نخواهد بود

فلسفه ی هنر و هنر داشتن اینه که از زندگی لذت بیشتری ببری .. 

هنرمندان ذوق بیشتری دارند و این باعث میشه کیفیت زندگیشون بالاتر باشه .. هنر برای این نیست که به چشم بیاد کسی 😉 

شما نیاز داری از یکی از هنرها کسب درآمد کنی

من الان باردارم تو این فازا نیستم. ولی قبلش همش احساس پوچی میکردم بااینکه به قول معروف از هر انگشتم هنرمیباره. خیلی وقتا گریه میکردم. بیکار که میشدم احساس بدی بهم دست میداد همش باید یه کاری انجام میدادم. واقعا تمام درو دیوارای خونمون پر از هنرامه اما اصلا به چشمم نمیومد. میخواستم دنبال کار بگردم بیرون خونه که دیگه باردار شدم کنسل شد.

شاید این هنرها اون چیزی نیستن که تو رو راضی میکنن شاید یه هدف دیگه ای داشتی که بهش نرسیدی برای این ...

چرا اتفاقا شینیون رو خیییلی دوست داشتم

اما الان ترس دارم

به سختی رو سر دیگران انجام میدم

میترسم بد شه

شاید این هنرها اون چیزی نیستن که تو رو راضی میکنن شاید یه هدف دیگه ای داشتی که بهش نرسیدی برای این ...

بعضی وقتا ما چون خودمون از خودمون راضی نیستیم فکر میکنیم دیگراتم همچین حسی نسبت به ما دارن ولی وقتی خودمون از عملکردمون راضی باشیم اون موقع میبینیم که عه بقیه که تازه حسرت یه سری چیزایی که ما بلدیمو هم دارن