2777
2789
عنوان

تو تمکین شوهرم منو محکوم کرد حالا چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 14589 بازدید | 232 پست

اسی هر چی نوشتی در مورد مادیات بود تو متن اصلیت

مگه وصع مالیشو ندیده بودی اول؟علت طلاقت چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درد نمیخوره ولی از اون مرد بی خاصیت خسیس یه قرون بگیرم جونش درمیاد

نمی دونم مشکل اصلیتون چیه؟ اما اگه بخاطر مسائل مالی، داری جدا می شی واقعا ۶ تومن چیزی نیست که بشه باهاش بریز و بپاش کنه.باید توقعتو بیاری پایین.

مگه از اول نمی دونستی حقوقش اینقدره؟ 

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
به درد نمیخوره ولی از اون مرد بی خاصیت خسیس یه قرون بگیرم جونش درمیاد

چی بگم 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
الان مشکل اصلی که بخاطرش جدا شدی چی بوده؟

اینه که اسم مذهبی و حزب اللهی گذاشته رو خودش درحالیکه من خیلی جاها دیدم اصلا نماز نمیخونه و به راحتی میزاره قضا شن ولی خونه ما بودنی نماز میخوند

خودشم با کلی خودنمایی کردن مثلا صدای بلند و..

حتی یه بار بدون وضو خونه ما نماز خوند

دلیل بعدیم اینه که همش راز های خونواده های دیگه رو پیشم میگفت و همش از اختلافات و طلاق گرفتن و اینا میگفت یه بار هم نشده بگه فلانی واسه زنش احترام قائله فلانی برا زنش اینو گرفته 

از این مرد ها گفتنی میگفت بدبختن یا خاک تو سرشون و...

دلیل بعدیم بددهن بودنشه کلییییی فحش داده بهم تو این نه ماه 

درحالیکه من بهش حتی یه بار هم توهین نکردم تحت هیچ شرایطی

خودشم به شدت شکاک و بدبینه 

روز آخر هم که اومده بودن خونمون برا عید دیدنی که مثلا اختلافات پیش اومده رو حل کنن پا شد بابامو بزنه و مامانش بهم گفت چهار پنج سال دیگه که درس و دانشگاه تموم شد و شهریه قرار نشد بدی عروسی بگیریم و بهم گفت تو پارانوئید هستی فقط بدی های ما رو میبینی 

نمی دونم مشکل اصلیتون چیه؟ اما اگه بخاطر مسائل مالی، داری جدا می شی واقعا ۶ تومن چیزی نیست که بشه با ...

من مشکلم مسائل مالی نیس 

شاغل هستم 

این آقا تو خواستگاری میگفت اهل هیئتم رو نماز و حجاب و فلان حساسم 

منم گفتم مادیات حل شدنیه به هرحال از گشنگی قرار نیس بمیریم منم دو سال بعد درسم تموم میشه شاغل میشم و میتونیم پیشرفت کنیم هنوز سنی نداریم .

تحقیق هم کردیم و همه تایید کردن 

ولی بعدش دیدم حتی همون نماز رو الکی میخونه کلی دلمو شکست و بهم توهین کرد

خیلی خیلی فحاش و بددهنه نه تنها به من و خونوادم توهین کرده بلکه به فامیلامم کرده  

اینه که اسم مذهبی و حزب اللهی گذاشته رو خودش درحالیکه من خیلی جاها دیدم اصلا نماز نمیخونه و به راحتی ...

😕😐 خیلی اوضاع خیته 

عب نداره فداسرت مهم اینه که تصمیم جدایرو گرفتی و راحت کردی خودتو دیگه از الان سعی کن به آینده فک کنی نه گذشته متاسفانه هرچی حل بشه بددهنی و شکاکی حل نمیشه بلکه بدتر میشه کاش منم مثل تو قوی بودم و میتونستم جدا بشم چون منم تقریبا همین مشکلاتو دارم 

من مشکلم مسائل مالی نیس  شاغل هستم  این آقا تو خواستگاری میگفت اهل هیئتم رو نماز و حجاب ...

عزیزم متاسفم.دو رو بودن خیلی از زندگیارو از هم می پاشه

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

توافقی طلاق بگیر راحت شو. دوست من دنبال مهریه سه سال زندگیش رفت شوهرش زن دوم گرفت ازش بچه هم‌داره دوستم تازه بعد دو سال حکم مهریه زدن براش حکم جلبش گرفت انداختش زندون ولی خودش وهنوز در ب در دادگاه برا طلاق. ی خاطرخواهم داشت ک پسر خوبی بود ولی چون حکم طلاق نمیدادن اونم زن گرفت و رفت. عمر خودتو نذار تو دادگاه بنظر من

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !