2777
2789
عنوان

بهرام رادان🥺

892 بازدید | 25 پست

آقا چشاش رنگیه درسته؟  من کلی فیلما‌شو دیدم

ولی 40قسمت از جیران رو دیدم و تازه متوجه شدم ناصر الدین شاه بهرام رادان چشم مشکیه😑😐

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

چون ناصرالدین شاه مشکی بوده چشاش 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

دقت نکردم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در اصل رنگیه ولی لنز گزاشته تو جیران

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

منم الان فهمیدم که تو گفتی🤣🤣🤣

کاش همینی بشه که صائب تبریزی میگه:«آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها..»بالاخره خوب شه، قشنگ بشه، برسیم، بینیم، بخندیم... من مجردم  بعضی تاپیک ها برای مامانمه که خودم   میزنم خسته از این جماعت زنده کش مرده پرست🖤

خداجوون:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چشمای خودش آبیه لابد براش لنز مشگی گذاشتن فقط نمیدونم چه اصراری بول و چطور به ذهنشون رسید بهرام راد ...

چون به ناصرالدین شاه واقعی شبیه مخصوصا حالت چشماش

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

آره مشکیه ی عمر گولت زدن

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

چشمای خودش آبیه لابد براش لنز مشگی گذاشتن فقط نمیدونم چه اصراری بول و چطور به ذهنشون رسید بهرام راد ...

خوبه که خوب بازی میکنه نقششو اگ بینیش بزرگ تر بود واقعا شبیه ناصرالدین شاه میشد 😂

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !